Dentiss Logo

Formlabs Yeni Reçinelerini Tanıtıyor

Formlabs, Form3 üç boyutlu yazıcılarda kullanabileceğiniz, hızlı daimi kuronları, veneer kuronları, inley ve onleyleri 4 farklı VITA renk seçeneğinde, seramik doldurucular içeren yüksek dayanıklılıkta, doğru ve hassas şekilde 50 mikron kalınlığında tabakalar halinde üretebileceğiniz biyouyumlu Permanent Crown reçinesini satışa sundu.
08.12.2020       12.13.20

2020 yaz döneminde lansmanı yapılan Formlabs Temporary CB reçinesi ile dental laboratuvar çalışanları ve diş hekimlerimiz, 12 aya kadar ağızda kalabilen ve 4 farklı VITA diş renginde geçici kuron ve köprü protezleri, veneer kuronları, inley ve onleyleri Form3 ve Form2 yazıcılarımızda üç boyutlu olarak ürettiler. Kullanıcılar geri bildirimlerinde, 1 kg Temporary CB reçinesi ile 700-1000 üye arasında üretim yapabildiklerini, uyumun mükemmel olduğunu, üretilen protezlerin parlatılabilmesinin ve rötuş yapılabilmesinin fark yarattığını ve üretilen geçicilerin üst seviyede estetik olduğu için hastalar tarafından çok beğenildiğini belirterek, çok hızlı üretim yapılabilmesinin iş akışında destek olduğu bilgisini paylaştılar. Tek üyeyi 30 dakikada üretebilen Form3 yazıcı pazardaki diğer yazıcılardan daha büyük olan üretim tablasında 80-110 üye kron ve köprüyü yaklaşık 3 saatte ve tek seferde üretilebilmektedir.

Formlabs, Temporary CB reçinesinin başarısının ardından 2020’nin sonuna yaklaştığımız bu günlerde daimi sabit protezlerin üretilebilmesi için Permanent Crown Reçinesini kullanıcılarına tanıtıyor. Formlabs, Form3 üç boyutlu yazıcılarda kullanabileceğiniz, hızlı ve uygun fiyatlarda, daimi kuronları, veneer kuronları, inley ve onleyleri 4 farklı VITA renk seçeneğinde, seramik doldurucular içeren yüksek dayanıklılıkta, doğru ve hassas şekilde 50 mikron kalınlığında tabakalar halinde üretebileceğiniz biyouyumlu Permanent Crown reçinesini satışa sundu. Düşük su emilimi ve pürüzsüz bitim özellikleri sayesinde üretilen restorasyonlar yıpranmaya, renk değişimine ve plak tutulumuna daha dirençlidir.

Diş hekimleri ve diş teknisyenleri, Formlabs ürünleriyle ilgili demo talepleri için https://www.btech.com.tr/demotalep/ internet sayfasındaki forma DNTL20 promosyon kodunu yazarak firmaya ulaşabilirler.

Btech Innovation: www.btech.com.tr


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.