Dentiss Logo

FDI Gelecek Sene Hindistan’da

Dünya Dişhekimliği Birliği’nin (FDI) her yıl düzenlediği Dünya Dişhekimliği Kongresi önümüzdeki yıl Hindistan’da yapılacak. 102’nci kez organize edilecek kongrenin tarihleri 11-14 Eylül 2014 olarak açıklandı. FDI, 2013 yılı kongresini Türkiye’de gerçekleştirmişti.
12.12.2013       11.48.22
Günümüzde 50 bini aşkın üyeye sahip, 28’i genel olmak kaydıyla 250’den fazla bölgesel şube ile faaliyet gösteren Hindistan Dişhekimliği Birliği, ikinci kez FDI Kongresi’ne ev sahipliği yapacak. Yeni Delhi-Greater Noida’da düzenleneceği duyurulan kongreye 10 binden fazla katılım bekleniyor. Hindistan Dişhekimleri Birliği’nin organizasyonu ile gerçekleştirilecek kongrede dört gün boyunca bilimsel sunumların yanı sıra paneller, forumlar, konferanslar, çeşitli konularda kurslar ve interaktif oturumlar da yapılacak. Kongre için zengin bir içerik programlanıyor. Sadece diş hekimlerine değil, diş hekimliği sektörü çalışanlarına yönelik de sunumlar var.

FDI Kongresi daha önce de Hindistan’da 2004 yılında Yeni Delhi’de yapılmıştı. Ayrıca, kongreye 2013’te Türk Dişhekimliği Birliği ev sahipliği yapmış, dünya genelinden yaklaşık 17 bin katılım gerçekleşmişti. Türkiye’deki FDI Kongresi’nde başkanlık görevini devralan Tin Chun Wong, FDI’ın diş hekimlerinin uluslararası sesi olduğunu söyleyerek yeni ev sahibini tebrik etti. Wong, mesajında Güney Asya Bölgesi için olağanüstü bir katılım beklediklerini de sözlerine ekledi.






YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.