Dentiss Logo

Endodontiye Dair Yenilikler Roots Dergisi’nde

Roots Dergisi’nin 29’uncu sayısı, Doç. Dr. Taha Özyürek editörlüğünde hazırlandı. Dergide, dijital teknolojilerden rejeneratif endodontiye, inlay restorasyonlardan tek eğe resiprokasyon sistemine uzanan yenilikçi makaleler, diş hekimlerini bekliyor.
01.12.2022       14.47.18

Vestiyer Yayın Grubu’nun okurlarla buluşturduğu Roots Dergisi’nin yeni sayısı çıktı. Öncü Dental’in katkıları ile hazırlanan dergi, Doç. Dr. Taha Özyürek’in editörlüğü ile endodonti dünyasındaki tüm yenilikleri sayfalarına taşıyor. Bilimsel makaleler, diş hekimliğine dair haberler, üniversite tanıtımları, yeni çıkan kitaplar ve etkinlikler, bu sayıda bulabilecekleriniz arasında.

Vaka ve Derlemeler

  • Dr. Bartlomiej Karaś’dan “Endodontide Dijital Teknoloji, Travma Sonrası Kök Kanal Obliterasyonu Bulunan Dişlerde Dinamik Navigasyon Kullanarak Giriş Sağlamak ve Kanal Şekillendirmek”,
  • Dr. Edouard Lanoiselée’den “Kalıcı Kuron Rezin ile 3D Üretilmiş Maksiller Premolar Inlay Restorasyonlar”,
  • Dr. Benjamín Rodríguez ve Dr. Jenner Argueta’dan “Nekrotik Süt Molarların Kök Kanal Tedavisi – Tek Eğe Resiprokasyon Sistemi Kullanmak”,
  • Öğr. Gör. Utku Can Kemeç’den “Kök Gelişimi Tamamlanmış Alt Molar Dişte Rejeneratif Endodontik Tedavi: Olgu Sunumu”,
  • Doç. Dr. Burçin Arıcan ve Dr. Öğr. Üyesi Murat Günbatan’dan “Kırık Kanal Aleti Kaynaklı Fistülden Oroantral Fistüle: Bir Olgu Sunumu”,
  • Dt. Çağla Yeloğlu’nun “Rejeneratif Endodontik Uygulamalar” başlıklı çalışmalar, Roots Dergisi’nin 29’uncu sayısında yer alan makaleler arasında.

Endodonti alanındaki makalelerin yanı sıra haberler, kaçırmak istemeyeceğiniz bilimsel etkinlikler ile yeni ürün ve kitaplar da dergide. Üniversite tanıtım sayfalarına ise Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden Endodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sinan Topçuoğlu konuk oldu. Prof. Dr. Topçuoğlu, her dișin son bir șansı hak ettiğini hatırlatıp bu branșta ilerlemek isteyen meslektaşlarına yenilikleri takip etmeyi öneriyor.

Online dergiye abone iseniz, www.idealonline.com.tr sitesinden giriş yaparak hemen okumaya başlayabilirsiniz. Örnek dergiyi buradan inceleyebilir, abone olmak isterseniz Vestiyer Yayın Grubu’nun bütün dergilerine 150 TL’den yıllık kaydınızı buradan gerçekleştirebilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.