Dentiss Logo

Endodontik Tedavinin Sınırları ve Sonsuzluğu

DT Sempozyum’un üçüncü gününde katılımcı diş hekimleriyle bir araya gelecek olan Prof. Dr. Bilge Hakan Şen, “Endodontik Tedavinin Sınırları ve Sonsuzluğu” başlığı altında bir konuşma yapacak. 
16.03.2018       16.00.09
Türkiye’de endodontinin öncü isimlerinden Prof. Dr. Bilge Hakan Şen, Dental Tribune Sempozyumu’nun üçüncü gününde, katılımcılarla buluşuyor. 14 Nisan Cuma günü saat 10:30’da başlayacak olan interaktif sunum, birbuçuk saat olarak planlandı.

Sunumun “Sorularınızı Hazırlayıp Gelin” sloganıyla duyurulmasının sebebi ise, Prof. Dr. Şen’in konuşması esnasında, katılımcı hekimlerin, dilediği anda araya girerek, dilediği soruyu sorabilecek olması.


ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN

İDEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.

Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.


SUNUM ÖZETİ: ENDODONTİK TEDAVİNİN SINIRLARI VE SONSUZLUĞU

Endodontik tedavi kliniklerimizde her ne kadar ön plana çıkmış olsa da, özellikle büyük periapikal lezyonlu veya umutsuz olduğu düşünülen dişlerdeki başarısı bir soru işareti olarak kalır. Doğru klinik endikasyonlar kadar, geçerli tedavi yaklaşımları ve malzeme bilgisi bu risk taşıyan dişlerin ağızda kalıp kalmamasını etkiler.

Bu oturumda, farklı tanısal faktörlere (eksternal veya internal rezorpsiyonlar, apikal kistler, perforasyonlar gibi) ve tedavi yaklaşımlarına sahip klinik olgular sunulacak ve dinleyicilerle birlikte interaktif olarak tartışılacaktır.

YER, TARİH, SAAT

14 Nisan 2018, Cumartesi
Saat: 10:30 - 12:00
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.