Dentiss Logo

Endodonti için Kaynak Kitap: “Harty Klinik Uygulamada Endodonti”

Bun San Chong editörlüğündeki bir ekibin hazırladığı “Harty Klinik Uygulamada Endodonti” isimli kitap, teşhis ve tedavi planlamasından periodontal ve sistemik hastalıklar arasındaki ilişkinin yönetimine kadar pek çok konuda, en son klinik ve bilimsel gelişmeleri sunuyor.
21.07.2020       15.44.34

Bun San Chong editörlüğündeki uluslararası uzmanlardan oluşan bir ekibin hazırladığı “Harty Klinik Uygulamada Endodonti” isimli kitap, güncel endodontik uygulamaların bilimsel temelini açıklıyor. Ne yapılacağı, ne zaman ve nasıl yapılacağı konusunda uygulamalı tavsiyeleri içeren çalışma, 352 sayfadan oluşmakta.

Diş hekimliği lisans öğrencileri ve endodontide uzmanlık eğitimine devam edenler için genişletilmiş beceriler içeren kitap, teşhis ve tedavi planlamasından süt dişlenmesi, travma, endodontik, periodontal ve sistemik hastalıklar arasındaki ilişkinin yönetimine kadar her alanda en son klinik ve bilimsel gelişmeleri sunuyor.

REKLAM

Kitap, öğrenmeyi güçlendirmeyi desteklemek için çok çeşitli MCQS ve klinik vakaları içeren çevrimiçi bir soru bankasına erişime imkân vermekte. Eserdeki 80’den fazla renkli çizim ve birçoğu daha önce hiç yayınlanmamış 350 fotoğraf, okura zengin bir görsel kaynak sağlıyor.

Diş hekimliği lisans öğrencileri, endodontide becerilerini arttırmak isteyenler ve mesleki gelişim kursları alanlar için detaylandırılmış içerik, kitabın öne çıkan bir başka özelliğini oluşturuyor.


Reklam
Reklam

A. E.
15.12.2020 21.45.11

teşekkürler

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.