Dentiss Logo

Endodonti Camiası Kapadokya’da Buluşacak

Türk Endodonti Derneği’nin (TED) 13. Uluslararası Bilimsel Kongresi, Kapadokya Perissia Otel’de gerçekleştirilecek.
04.02.2016       15.09.12
Bu sene 13.sü düzenlenecek olan uluslararası bilimsel kongre, 26-29 Mayıs tarihleri arasında Dünyanın en önemli turizm bölgelerinden biri olan Kapadokya’da, Ürgüp Perissia Otel’de yapılacak. Bilimsel olduğu kadar, sosyal ve kültürel anlamda da keyifli anlar katılımcıları bekliyor.

Bu kongrenin bir başka önemli yanı da, Türk Endodonti Derneği Genel Kurulu’nun bu buluşmada yapılacak olması. Bu organizasyon ile yönetim ve dernek kurullarının seçimi, ilk defa büyük çoğunluğun katılımı ile gerçekleştirilecek.

Geleneksel Prof. Dr. Gündüz Bayırlı Ödülü, serbest bildiri ve poster bildiri ödülleri de yine kongre programında yer alacak. Katılımcılar, birçok yabancı ve Türk bilim adamının konferans ve kursları ile Endodonti dünyasındaki gelişmeleri takip etme olanağı bulacaklar.

Prof. Dr. Imad About, Doç. Dr. Kerem Engin Akpınar, Prof. Dr. Funda Kont Çobankara, Prof. Dr. Roeland De Moor, Dr. Mohammad Hammo, Doç. Dr. Meriç Karapınar Kazandağ, Prof. Dr. Ayşe Diljin Keçeci, Prof. Dr. Theodoros Lambrianidis, Prof. Dr. Füsun Özer, Prof. Dr. Gottfried Schmalz, Prof. Dr. Meltem Çolak Topçu’nun davetli konuşmacı olduğu kongrenin bilimsel program detayları ilerleyen günlerde www.endodontikongre.com sayfasında yayınlanacak.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.