Dentiss Logo

Eğitimlerinizi VESTA Akademi Tasarlayacak

Mezuniyet sonrası diş hekimliği eğitimlerinin lideri VESTA Akademi, yoğun istek üzerine 20 yılı aşan eğitim tecrübesini dental sektör ile paylaşıyor. Yıllardır binlerce diş hekiminin katıldığı yurt içi ve yurt dışında eğitim organizasyonlarına imza atan şirket, artık kendi programlarının yanı sıra eğitim düzenlemek isteyen şirketlere de deneyimini aktarıyor.
02.06.2023       10.28.21

VESTA Akademi, yirmi yıldan bu yana diş hekimliği alanında ulusal ve uluslararası eğitimler gerçekleştiriyor. Bu konuda gerçekten eşsiz bir tecrübe biriktiren şirket şimdi de sahip olduğu bu deneyimi, uzmanlık ve ekipman ayrıcalığını, dental sektördeki firmaların hizmetine sunuyor. Dilerseniz firmanızın mevcut müşterileri, dilerseniz potansiyel hedef kitleniz için yapmayı planladığınız tüm eğitimlerde, VESTA’nın gücü artık yanınızda. Hem de sadece Türkiye’de değil, dilediğiniz ülkede.

Şirketinize Özel Kurs Programı

VESTA’nın onlarca hazır kurs müfredatından birini kullanabilir, akademinin eğitmenleriyle çalışabilir veya tümüyle size özel bir kursun gerçekleştirilmesini talep edebilirsiniz. Eğitim içeriğinin uzman bir ekibin danışmanlığında oluşturulması, katılımcıların memnuniyetini yüzde 100 değiştiren bir faktör.

Şirketler için sundukları teknolojileri yaygınlaştırmanın bir yolu da şüphesiz diş hekimlerine gerekli eğitimleri aktarmak. Ayrıca, akademinin çoğunlukla İstanbul’da gerçekleşen eğitimlerine hekimlerini göndermek isteyen poliklinikler ve üniversiteler için önemli bir kolaylık sağlanmış oluyor. Kursun katılımcılara en uygun şehir, mekan ve zaman diliminde gerçekleştirilebilmesi, iş gücü ve zaman kaybını azaltıp, farklı bir şehre gitmenin yorgunluk ve konaklama giderleri gibi dezavantajlarını ortadan kaldıran önemli bir unsur.

Malzeme ve Ekipmanı Düşünmenize Gerek Yok

Bilindiği gibi diş hekimliği alanında bir eğitim gerçekleştirmek, sıradan bir ‘organizasyon’ faaliyeti değildir. Kalitenin sınırlarını belirleyen çok önemli detaylar var ve bunlardan birisi eksiksiz ekipmana sahibi olmak.

Kurs düzenlerken gerekli malzeme ve ekipmanın tedarikinde sıkıntı mı çekiyorsunuz? Örneğin yeterli sayıda angldruva, piyasemen, çene modeli, masa lambası, miromotor veya fizyodispenseriniz mi yok? Merak etmeyin, tümü VESTA Akademi stoklarında mevcut.

Eğitim planı yaparken, eğitim materyallerinden sertifika tasarımına, sosyal medya grafiklerine kadar düşünülmesi gereken pek çok detay olduğunu, farklı uzmanlıklara sahip iyi bir ekip gerektirdiğini de hatırlatmakta yarar var.

Tanıtım Ağı ve Medya Desteği

Eğitimlerinizin ve markanızın diş hekimlerine duyurulması en son iş gibi düşünülse de en önemli adım. Etkinliğinizin 25.000 kişilik e-bülten abonemize duyurulması, VESTA Akademi’nin tüm sosyal mecralarında paylaşılarak tanıtımına katkıda bulunulması kurumunuza güç verecek.

Firmanız adına yapılacak eğitim etkinliğiyle ilgili profesyonel haber ve röportajların, Vestiyer Yayın Grubu dergilerinde, haber sitelerinde yayınlanması tanıtım kadar prestij de sağlayacak. Kısacası siz kendi işinizi mükemmel yaparken, VESTA Akademi de kendi işini yaparak firmanıza ve markanıza katkı sunacak.

Detaylı bilgi almak ve sorularınız için Dr Vesta Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Köse’ye 0555 518 87 27 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.