Dentiss Logo

EDAD’tan Protaper Next Sistemi Kursu

Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği (EDAD)’nin düzenlediği Protaper Next Sistemi Kursu 06 Haziran tarihinde Prof. Dr. Bilge Hakan Şen tarafından verilecek.
29.05.2014       10.01.20
Uygulama öncesinde hekimler, döner Ni-Ti sistemler, etkin irigasyon yöntemleri ve güncel kanal doldurma teknikleriyle ilgili teorik eğitim alacaklar. Pratik bölümdeyse önce şeffaf bloklarda, daha sonra çekilmiş ve giriş kavitesi açılmış dişlerde ProTaper NEXT sistemi ile kanal genişletme ve şekillendirme yaparak açılı tek kon tekniği ile kanalları dolduracaklar.

EDAD’ın düzenlediği ve Prof. Dr. Bilge Hakan Şen tarafından verilecek bu eğitim sonunda diş hekimleri, döner alet kullanımının endodontideki önemini kavrayacak, ProTaper Universal ve Protaper NEXT sistemleri arasındaki farkı öğrenmiş olacaklar. ProTaper NEXT kullanımı konusunda temel teknik bilgiye sahip olacak hekimler, pratik deneyim edinerek ve bu sistemin endodontik tedavi sırasındaki biyolojik ve teknik yararlarını ve sınırlamalarını anlamış olacaklar.



Ayrıntılı bilgi: 0212 217 47 07





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.