Dentiss Logo

eCligner Boğaz’da Yat Turu Düzenledi

Dünya Diş Hekimliği Federasyonu'nun bu yıl İstanbul'da gerçekleştirdiği 101. FDI Kongresi'nde stant açan firmalardan eCligner, ortodontide yeni bir çığır açan şeffaf plaklarını diş hekimleriyle buluşturdu. Firma, kongre sonrası yaklaşık 200 hekime yat turu düzenleyerek İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliğinde eğlenceli bir gece yaşattı.
20.09.2013       12.22.11
Bu yılki kongresini İstanbul’da gerçekleştiren FDI’da çok sayıda yerli ve yabancı firma, sergi alanında ürünlerini ve teknolojilerini katılımcılara tanıttı. Stant açan firmalardan eCligner ise ortodontide yeni bir çığır açan şeffaf plaklarını diş hekimleriyle buluşturdu. Kongrenin son günü kurs düzenleyen eCligner, kongre bitiminde yaklaşık 200 hekim ile yat turu yaptı.

Ortodontiye yeni bir soluk getiren şeffaf plakların üreticisi eCligner, ürün hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen 100 Türk diş hekimine kurs yaptı. Ardından kursa katılanlar ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen yaklaşık 100 şeffaf plaklarla  ortodontik  tedavi  uzmanı eCligner’ın yat turunda buluştu. İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliğinde Ağustos’un son günü bir araya gelen hekimler, eğlenerek gecenin tadını çıkardı.

Gecenin konuşmasını firmanın CEO’su  Prof. Dr. Tae Weon Kim ve Yönetim Kurulu Başkanı  Dr. Nils Stucki yaptı. eCligner  tedavi sisteminin  ilk kez 2  sene  önce  istanbulda  diş  hekimleri ile buluştuğunu belirten yetkililer, Türkiye  ve İstanbul’un  kendileri için özel bir  anlamı olduğunu dile getirdi. Konuşmaların sonrasında Gangnam Style dans şovu yapan Koreli ekibin ardından Anadolu-Rock  sanatçısı  ve diş hekimi Kurtuluş  Öz konser verdi. Ayrıca oryantal, ses ve ışık gösterileri de geceye renk kattı.

   


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.