Dentiss Logo

DWIO: Dental Wings Ağız-İçi 3B Tarayıcı

Diş hekiminin hastaya odaklanmasını sağlamak amacıyla Dental Wings ağız-içi 3 boyutlu tarayıcısı son derece küçük bir başlık ile tasarlanmıştır ve bir el türbini büyüklüğündedir. Bu nedenle manipülasyonu kolaydır ve hastada bulantı refleksi oluşturmaz.
27.04.2021       13.32.01

Fırçalı alüminyumdan yapılmış ağız-içi tarayıcı Multiscan Imaging™ teknolojisi ile 3 boyutlu data yakalar. Tarayıcının içinde herhangi bir hareketli mekanizma, soğutma sistemi ya da kompleks bir ışıklandırma bulunmadığı için son derece hafiftir. Bu özellik aynı zamanda cihazı darbe ve travmalara karşı dayanıklı hale getirmektedir.

Klavye, mouse, pedal vb. ekipman kullanılmaz. Son derece basit ve “akıllı” dezenfeksiyon metotları sağlar. Dokunmatik ekrana dokunmaya gerek kalmadan havada el hareketlerini algılar ve bu şekilde kontrol edilir. Sesli-komut özelliği ile tarama başlatılıp, durdurulabilir. Hareketli parça içermez - Yere düştüğü zaman hasar görme riski çok düşüktür

NDN teknolojisi ile tamamen açık (STL) tarama datası klinik-içi ya da klinik-dışı bir üretim (CAM) sistemine aktarılabilir:

Hasta ağzına ait tarama üretim için laboratuvara ya da üretim merkezine ulaştırılmak durumundadır. NDN sistemi, sadece tek buton ile datanın güvenli bir şekilde üretim merkezi ya da laboratuvara ulaşmasını sağlar. Yazılımı Türkçedir.

Turkuaz Dental: turkuazdental.com

 

 

REKLAM

 


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.