Dentiss Logo

Duyduk Duymadık Demeyin!

Dental fuarlar ve kongrelerde son durum nedir? Yeni bir eğitim veya seminer var mı? Diş hekimliği gündemini kaçırmamak için VESTA & VYG duyurularına abone olmayı unutmayın!
18.03.2021       16.56.43

Vestiyer Yayın Grubu (VYG), Türkiye’nin diş hekimlerine özel ilk ve 30 yılı aşkın süredir kesintisiz yayıncılık yapan tek grubu olma özelliği taşıyor. Grubun 2005’te kurduğu VESTA Akademi ise daha iyi bir diş hekimliği için mezuniyet sonrası eğitimler düzenliyor.

VESTA & VYG duyurularına abone olarak diş hekimliği alanındaki kurs, seminer, fuar ve benzeri etkinlikleri ilk siz öğrenebilirsiniz. Sadece 2 dakikada yapacağınız kayıt ile diş hekimliği bilimindeki son yenilikleri, dental sektörden mutlaka bilmeniz gereken gelişmeleri kısa mesaj veya e-bülten olarak takip edebilirsiniz.

REKLAM

Bir haftada en fazla 3 kez gönderilen e-postalar, istenildiği zaman iptal edilebiliyor. E-duyurularda, dental ürün satış ve reklamına ait duyurular değil, sadece eğitim, kurs, kongre gibi bilimsel faaliyetler, dental fuarlar ve diş hekimliği yayınlarına dair bilgilendirme mesajları ulaştırılıyor. E-bültenlerde ise sektör temsilcileri ve başarılı isimlerle röportajlar, güncel haberler, diş hekimlerine özel kitap önerileri sunuluyor.

Hazırsanız kayıtlar buradan


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.