Dentiss Logo

Dünyanın En Pahalı Gülücüğü Dubaili Diş Hekimlerinden

Luxurylaunches tarafından geçilen haberde, Dubai’de faaliyet gösteren Liberty Dental Clinic isimli diş kliniğinin kendi hizmet listesine ‘‘Dünyanın en pahalı gülücüğü’’ seçeneğini de eklediği bildirildi.
01.07.2014       16.01.52

Grillz adı verilen ve dişlerin üzerinde dekoratif amaçla taşınan kaplamanın klinik tarafından altın ve elmas kullanılarak üretilen versiyonunun fiyatı 153 bin dolar.

Dünyadaki en pahalı kaplama olan ürünün tasarımcıları, söz konusu mamulün Guinness Rekorlar Kitabına girmesi için gerekli başvuruyu da yaptı.

En pahalı gülücük adı verilen ve Liberty Dental Clinic uzmanları tarafından sadece sipariş üzerine üretilecek olan kaplamanın imalatında Belçika’da bulunan Uluslararası Gemoloji Enstitüsü’nden sertifikalı 10 gram saf altın ve toplam 2,5 karat ağırlığında 160 adet de elmas kullanılıyor.

Kuruluş tarafından tasarlanan Grillzlerin ilk talipleri ise Birleşik Arap Emirlikleri’nden bir bayan ve Katar’dan bir erkek müşteri oldu.

Mücevherin taşınabilmesi için ağız boşluğunda diş delme veya implant gibi herhangi bir işlemin yapılmasına gerek olmadığı belirten Liberty Dental Clinic uzmanları, Grillzin yemeklerde kullanılmasını ise tavsiye etmiyor. Bir aksesuar olan ürünün davetler ya da fotoğraf çekimleri gibi geçici kullanım için tasarlandığını belirten doktorlar, kaplamanın tamamen dekoratif amaçlı olduğunun da altını çiziyor.

Rekor fiyatla satışa sunulan kaplamalardan elde edilen gelirin bir kısmı çocuklar için çalışan hayır kurumlarına bağışlanacak.





Fotoğraf: arrajol.com






YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.