Dentiss Logo

Dünyanın Dört Bir Köşesinden Konuklar GREATIST’te Buluştu

GREATIST 2022, 3 gün boyunca sektörün öncü markalarını ve en yeni teknolojileri ziyaretçiler ile buluşturdu. Dental dünyanın buluşma noktalarından biri olan fuar, Almanya’dan ABD’ye, Birleşik Krallık’tan Mısır’a kadar dünyanın pek çok ülkesinden katılan konukları ağırladı.
02.11.2022       15.07.57

GREATIST 2022, fuar alanında 70’e yakın firmayı diş hekimleri ve sektör mensupları ile buluşturdu. Üç gün boyunca ziyarete açık olan 2650 metrekare alanda, en yeni teknolojiler sergilendi.

Sektörün öncü endodonti ve dental implant markaları, kliniklerini yenilemek isteyenler için mimarlık şirketleri, el aletleri ve sarf malzemeleri sunan katılımcı firmalar, öne çıkan şirketler arasındaydı. Ünitler, otoklavlar ve son teknoloji görüntüleme cihazları, fuarda diş hekimlerinin ilgiyle karşıladığı kısımlar oldu.

Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen ziyaretçilerin yanı sıra Almanya, Birleşik Krallık, Makedonya, Suudi Arabistan, Moğalistan, Azerbaycan, ABD ve Mısır başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden fuar için gelen konuklar vardı. Yabancı ziyaretçiler hem uluslararası markaları hem de yerli üreticilerin sunduğu ürün ve teknolojilere ulaşma imkânı buldu.

Güçlü Bağlantılar, Kazançlı İş Birlikleri

GREATIST, konforlu ortamı ile telaşsız alışveriş yapılabilen bir sergi alanına sahip. Dolayısıyla ziyaretçiler çaylarını kahveleri yudumlarken, firma yetkilileri ile sohbet etme ve kazançlı iş bağlantıları kurma imkânı yakalıyor.

Katılımcı firmalar, çoğunlukla yıllardır yerlerini koruduğu için iş bağlantıları dostluklara dönüşüyor. Fuarın kompakt yerleşim planı, ziyaretçilere ürünleri denemek için daha fazla vakit sağlıyor. Bu aynı zamanda fuara özel indirimleri incelemek ve karlı alışverişler yapmak demek.

Katılımcı firmalar açısından ise yüzlerce benzer marka ile rekabet etme zorunluluğunu ortadan kaldıran değerli bir unsur.

Fuara Tatlı Kapanış

Beğeni toplayan fuar, pazar akşamı pastalı kutlama ile son buldu. Kongre Başkanı Prof. Dr. Tolga Tözüm tarafından kesilen pasta, katılımcı firmalara dağıtıldı. Yeniden buluşma dilekleri ile son bulan fuar ve kongrenin yeni tarihi ise 20-22 Ekim 2023 olarak açıklandı.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.