Dentiss Logo

DTI 5. Yayıncılar Toplantısı Köln’de yapıldı

Dental Tribune International (DTI) 5. Yayıncılar Toplantısı, IDS Fuarı öncesinde 22-23 Mart 2009 tarihlerinde Köln’de gerçekleştirildi. Orijinal mimarisiyle dikkat çeken ve 130 yıllık bir su kulesinden beş yıldızlı bir otel halini alan Wasserturm Hotel’de yapılan ve ana başlığı “Yarışta ön sıralarda yer alma” olan toplantıda, DTI’nin medya, eğitim ve hizmet alanlarında nasıl endüstri lideri olabileceği tartışıldı. DTI’nin Türkiye çözüm ortağı olan Vestiyer Yayın Grubu da etkinlikte hazır bulundu.
01.04.2009       10.05.01

Dental Tribune International (DTI) 5. Yayıncılar Toplantısı, IDS Fuarı öncesinde 22-23 Mart 2009 tarihlerinde Köln’de gerçekleştirildi. Orijinal mimarisiyle dikkat çeken ve 130 yıllık bir su kulesinden beş yıldızlı bir otel halini alan Wasserturm Hotel’de yapılan ve ana başlığı “Yarışta ön sıralarda yer alma” olan toplantıda, DTI’nin medya, eğitim ve hizmet alanlarında nasıl endüstri lideri olabileceği tartışıldı. DTI’nin Türkiye çözüm ortağı olan Vestiyer Yayın Grubu da etkinlikte hazır bulundu. VYG toplantıda, Genel Koordinatör Berk Kuşçu, VYG Eğitim Koordinatörü Dr. Mustafa Bekerecioğlu ve geçtiğimiz yıl Atina’da yapılan DTI 4. Yayıncılar Toplantısı’nda Dental İstanbul Kongresi hakkında bir sunum yapan Dental Labor Günleri Uluslar arası Diş Teknisyenliği Kongresi Başkanı ve Dental Labor Türkiye Editörü Dr. Uğur Ergin tarafından temsil edildi.

 

Çeşitli ülkelerden yaklaşık 100 kişinin katıldığı DTI 5. Yayıncılar Toplantısı, 21 Mart Cumartesi akşamı Peters Brauhaus’ta düzenlenen açılış kokteyliyle başladı. 22 Mart Pazar günü yapılan sunumlarda ilk söz alan DTI Yönetim Kurulu Başkanı Torsten Oemus ve DTI Grup CEO’su Peter Witteczek, yayın grubu olarak yeni dönemdeki stratejileri hakkında katılımcıları bilgilendirdiler. DTI Grup İş Geliştirme Müdürü Bernard Moldenhauer’un yeni üyeler ile ortakları tanıştırmasıyla devam eden organizasyonda, DTI bünyesine yeni katılan Hintli ve Fransız üyeler şirketleri hakkında geniş bilgiler verdi.

 

Sunumların ardından DTI’nin uluslararası bir dişhekimliği portalı olarak çalışacak olan yeni sitesi www.dental-tribune.com tanıtıldı. Ayrıca DTI’nin yeni ürünleri olan ve internet üzerinden web seminerler aracılığıyla hizmet verecek DT Study Club ve DT Institute hakkında sunumlar yapıldı.

 

Toplantının öğleden sonraki bölümünde ise, dişhekimliği alanının Oscar’ı olarak kabul edilip yerel ve uluslararası boyutta düzenlenecek olan DTI ödülleri anlatıldı. DTI’nın uluslararası çözüm ortaklarına DTI’nin sunacağı yeni hizmetleri tanıttığı sunumlarla etkinlik devam etti. Toplantının ilk günü akşam yemeğiyle sona erdi.

 

DTI 5. Yayıncılar Toplantısı 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilen workshop’larla tamamlandı.

 

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.