Dentiss Logo

Dt. Serdar Sıralar’dan GREATIST 2022’ye Özel Stand-Up Gösterisi

Diş hekimliği mesleğinin yanı sıra Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde stand-up gösterileri yapan Dt. Serdar Sıralar, GREATIST 2022 Kongresi’nin en renkli ve neşeli sunumunu gerçekleştirdi. Sıralar’ın “Diş Hekimi Olmak” isimli özel stand-up gösterisi izleyenleri kahkahalara boğdu.
02.11.2022       16.29.56

GREATIST Kongre ve Fuarı, 21-23 Ekim 2022 tarihlerinde, diş hekimleri ve dental sektörü Grand Cevahir Kongre Merkezi’nde ağırladı. Kongrenin ilk günü akşamı, oditoryum sahnesinde Dt. Serdar Sıralar’ın “Diş Hekimi Olmak” isimli özel stand-up gösterisi izleyenlere günün yorgunluğunu attırdı.

Diş hekimlerinin sıklıkla karşılaştığı olayları, en komik halleriyle aktaran Dt. Serdar Sıralar, seyircilerin beğenisini topladı. Diş hekimliğinin gülümseten yüzü olarak tanınan Dt. Serdar Sıralar, mesleğinin yanı sıra Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde stand-up gösterileri yapıyor.

ORALMORAL isimli bir de kitabı olan Sıralar, korkulan diş hekimliği tedavilerini ve deneyimlerini kahkahalara dönüştürüyor. Kongre kapsamında renkli bir gösteriye imza atan Dt. Sıralar, ilk günün bitiminde, katılımcıları kahkahalarla uğurladı.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.