Dentiss Logo

DT Bulgaristan Kongresi: Diş Hekimliği Nereye Gidiyor? Yenilikler, İnovasyonlar, Zorluklar

Dental Tribune Bulgaristan tarafından düzenlenen Dental Tribune Bulgaristan Kongresi’nin ikincisi, Mayıs ayında, ülkenin en büyük dişhekimliği fuarı olan Buldental bünyesinde yapılacak.
03.02.2017       15.47.33
Bulgaristan’ın en büyük dental fuarı Buldental çatısı altında gerçekleştirilecek olan Dental Tribune Bulgaristan Kongresi bu yıl “Diş hekimliği nereye gidiyor? Yenilikler, İnovasyonlar, Zorluklar” teması ile düzenleniyor. Ülkenin en büyük medikal fuarı ile ortak düzenlenen Bulmedicia&Buldental, 17-19 Mayıs tarihlerinde Sofya, Inter Expo Center’da yapılacak.

Bulgaristan'dan ve yurtdışından diş hekimliği alanındaki en üst düzey konuşmacıların sahne alacağı DT Bulgaristan Kongresi de yine aynı tarihlerde, eş zamanlı yapılıyor.

Üç gün sürecek etkinlik boyunca hem diş hekimleri hem de teknisyenler için bilimsel konuşmalar ve workshoplar yapılacak. Diş hekimleri, Bulgaristan, Yunanistan, Kıbrıs, Polonya, Almanya ve Hollanda’nın ünlü konuşmacılarından implantoloji, estetik ve kozmetik diş hekimliği konusundaki yenilikleri öğrenme fırsatı elde edecekler.

KONFİRMASYONU TAMAMLANAN KONUŞMACILAR ve KONULAR

Dr. Stavros Pelekanos, Dr. Anna-Maria Yiannikos, Dr. Ivan Raychev, Dr. Ventseslav Stankov, Patricia Mialkowska, Eva Berghaus, Philipp von der Osten; etkinlikte sahne alacak konuşmacılardan bazıları.

Sunumlardan konfirmasyonu tamamlananların başlıkları ise şöyle: “Seramik Malzemelerinin ve Tekniklerin Gelişimi Çağdaş Diş Hekimliğinin Yüzünü Nasıl Değiştirdi?”, “Restoratif Diş Hekimliğinde Fikirler, Zorluklar ve Yöntemler”, “Günümüz Diş Hekimliğinde CAD/CAM ve 3D Teknolojilerinin Yeri”, “Yüksek Polimer Kompozitler: Ne Bekliyoruz?”

Kongrede ayrıca BIOTEC ve onların Bulgaristan’daki resmi ithalatçısı Consumpharm firması, implantoloji alanındaki Bulgar ve uluslararası uzmanlarını takdim edecek. Bu final program Mart ayında duyurulacak. Detaylı bilgi için Bulmedicia 2017 iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.