Dentiss Logo

DİŞSİAD’dan 15 Temmuz Açıklaması

Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD), 15 Temmuz 2016 günü yapılan darbe girişiminin ardından dayanışma açıklamasında bulundu.
28.07.2016       17.28.23
DİŞSİAD’ın yayınladığı açıklama aşağıdaki gibidir:

DİŞSİAD’dan Yüce Türk Milleti’ne Açıklama

Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin esas unsurları olan milletinin çatışmasını ve bölünmesini hedefleyen, aralarına nifak sokma gayretindeki, bu münevver milletin temsil edildiği Gazi Meclisi’ni hedef alma cüretkârlığında, insanlık dışı hadiselerin müsebbibi olan hainleri ve perde arkasındaki destekçilerini lanetliyoruz.


DİŞSİAD olarak, kuruluşumuzdan bu yana olduğu gibi, demokrasi yönünde irade koyduğumuzu kamuoyuna teyit ediyor, başta;

Cumhurbaşkanımız,
TBMM Başkanı ve TBMM üyeleri,
Başbakanımız,
Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları,
Emniyet Genel Müdürlüğü Mensupları,
Milli iradenin tecellisi için halkının hizmetinde olan diğer tüm unsurları,
Demokrasimize sahip çıkan yurtsever yurttaşlarımız;

olmak üzere ulusumuzun vakarına yakışan bir duruşla topyekûn bir dayanışma sergileyen yüce Türk Milleti’ne tümden minnetlerimizi arz ediyoruz. Bilvesile aziz şehitlerimize rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa ve tüm ülkemize sabır ve metanet diliyoruz.

Sektörümüzde de kalkınmanın, bilginin kölesi değil, efendisi olmak suretiyle gerçekleşeceğinin bilincinde olarak, sektör yararına yürütülen çalışmaları koordine, teşvik, bilinçlendirmek ve disipline etmek ile kanunların öngördüğü çerçeve içinde sektörün hak ve menfaatlerini korumanın sadece demokrasi ve özgürlüğün egemen olduğu bir yurtta mümkün olduğunu vurgulayarak, saygılar sunuyoruz.



Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.