Dentiss Logo

DİŞSİAD Başkanlığına Erkan Uçar Yeniden Seçildi

DİŞSİAD 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı, tarihinin en geniş kapsamlı katılımı ile gerçekleştirildi. Seçim sonucunda, Erkan Uçar ve ekibi yeni yönetimi oluşturdu. Güven tazeleyen Uçar ve ekibi, stratejik önemdeki dental sektör için çalışmalarına devam edecek.
15.11.2022       23.37.19

Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) 11. Olağan Genel Kurul ilk toplantısı 31 Ekim 2022 tarihinde Dernek merkezinde gerçekleştirilmişti. 

4721 Sayılı Türk Medeni Kanunu’nun 78. Maddesi, Dernekler Yönetmeliğinin 15. maddesi ve DİŞSİAD Dernek Tüzüğünün 17. ve 18. Maddeleri gereği ilk toplantı için gerekli çoğunluk sağlanamadığından, Genel Kurul Toplantısı ertelenmişti.

Daha önce üyelere duyurulmuş olduğu üzere ikinci toplantı bugün (15 Kasım 2022 Salı) saat 18:00’de Ottoman's Life Hotel Deluxe’te yapıldı.

DİŞSİAD tarihinin en geniş kapsamlı katılımı olan toplantı, 136 üyenin rekor katılımıyla gerçekleştirildi. Genel kurul toplantısında divan başkanlığına Yüksel AKYOL, katipliklere de Murat ŞEN ve Yusuf NUROĞLU seçildi.

Genel kurulda DİŞSİAD’ın 3 yıllık faaliyetlerini anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Erkan UÇAR, bu etkinliklerde kendisine destek olan tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Genel Kurul Gündemi okunarak onaylanmasından ardından Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Raporları ayrı ayrı okunarak müzakere edildikten sonra ayrı ayrı ibra edildi. 2023 tahmini bütçenin genel kurula sunulması ve onaylanmasının ardından seçimlere geçildi

YENİ YÖNETİM

11. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan seçim sonucunda, Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği 11. Dönem Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

Erkan UÇAR (Başkan)
Selami YAMAN
Erol SOYDAN
İsa AYDIN
Fatih UYSAL
Ömer POLAT
Cevdet ALPAY 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

Özkan ARAS
Şenol ARTAN
Kutay SÜNGER
Melih BELENLİOĞLU
Yaşar TANRIKULU
Fatih ALTINEL
Serkan SARI

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri

Volkan REİS
Burçin DALGIÇ
Tolga GÖÇMEZ

Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri

Zekeriya MIZRAK
Murat ŞEN
Yusuf NUROĞLU

Disiplin ve Etik Kurulu Asil Üyeleri

Yüksel AKYOL
Yalçın ATAÇ
Orhan SEVİNÇ

Disiplin ve Etik Kurulu Yedek Üyeleri

Mehmet DOLGUN
Yüksel OĞUZ
Sevgi YILDIZ


 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.