Dentiss Logo

DİŞSİAD, 24’üncü Yılını Kutluyor

Diş Malzemeleri ve Sanayici İş Adamları Derneği (DİŞSİAD), 11 Aralık 1996 yılından beri dental sektörün köklü firmalarını aynı çatı altında buluşturuyor. Ülkemizde dental sektörün ekonomik hedeflerine ulaşmasında, ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin kalitesinin yükselmesinde önemli bir rol üstlenen DİŞSİAD’ın 24’üncü yılı kutlu olsun!
11.12.2020       17.16.23

Diş malzemeleri sektörü için bir çatı kuruluş olan Diş Malzemeleri ve Sanayici İş Adamları Derneği (DİŞSİAD), 11 Aralık 1996’da kuruldu. Dernek, 2 yılda bir değişen yönetim kurullarıyla 24 yıldır dental sektörün sesini ulusal ve uluslararası platformlara taşıyor.

Üyeleri arasında iş birliği ve dayanışmayı yükselten Dernek, yenilikçi adımlarla sektörün gelişmesine öncülük ederken üyelerini, yerli ve milli üretim hedefleri etrafında buluşturuyor.

Türkiye’nin diş malzemeleri pazarındaki gücünü yükseltmek, üyelerinin üretim ve hizmet konusundaki potansiyelini ulusal ve uluslararası arenada artırmak konusunda öncülük eden DİŞSİAD, fuar organizasyonları ile dental ticarete ivme kazandırıyor.

Vestiyer Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Bülent Manav, DİŞSİAD’ı tebrik ederken “Üyeleri arasında sağladığı iş birliği ve fuar organizasyonları ile dental sektöre; desteklediği kongre, sempozyum ve eğitimlerle diş hekimliği bilimine katkıda bulunan DİŞSİAD’ın 24’üncü yılı kutlu olsun!” sözleriyle sektörün yanı sıra diş hekimliği bilimine yapılan katkılara da dikkat çekti.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.