Dentiss Logo

Dişhekimliği Dergisi’nin Kapak Konusu: Covid-19

Türkiye’nin diş hekimleri için hazırlanan ilk yayını olan Dişhekimliği Dergisi, 30 yılı aşkın süredir hekimlerle aralıksız buluşuyor. Her sayıda farklı bir kapak konusunu ele alan dergi, pandeminin hayatın merkezine yerleşmesi sebebiyle önceki sayıda olduğu gibi yeni çıkan 141’inci sayısında da Covid-19’u kapağına taşıdı.
03.03.2021       12.23.19

Dişhekimliği Dergisi’nin 141’inci sayısı bilimsel makaleler, röportajlar ve güncel haberler ile diş hekimlerine zengin bir içerik sağlıyor. Covid-19 kapak konusu ile yayınlanan dergide, Türk diş hekimlerinin pandemiyle ilgili bilgi seviyeleriyle ilgili bir araştırma gerçekleştiren Dr. Öğr. Üyesi Serap Keskin Tunç ve Arş. Görv. Mehmet Emin Toprak’a çalışmanın detaylarını sorduk. Doç. Dr. Ezher Dayısoylu, “Covid-19 ve Covid-19 Sonrası Sendromda Ani Diş Kaybı, Yeni Bir Bulgu mu? Diş Hekimlerinin Bütüncül Sağlık Uygulamalarındaki Yeni Rolü Ne Olmalı?” başlıklı bir makale kaleme aldı. Dt. Seyhan Akar ve ADS Teknikeri Zekiye Esra Kavak ise “Salgın Dönemi Yaklaşımlarıyla Telefonda İletişimin Önemi” başlıklı makaleyi hazırladı.

REKLAM

Kapak konusunun yanı sıra ortodonti, pedodonti, estetik, etik ve hukuk konusunda genel makaleler de dergide bulunabilecekler arasında. Prof. Dr. Mete Özer, Doç. Dr. Nurhat Özkalaycı, Prof. Dr. Lütfi Eroğlu, Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çiçek, “Dudak Damak Yarıklı Hastanın İnternal Distraktör ile Maksiller Distraksiyon Osteogenezisi: Olgu Sunumu” makalesini hazırladı. Dr. Andi Dragus’tan “FDT- Fonksiyonel Diş Tasarımı” başlıklı makale, Dt. Doğa İlbeyli Çetintaş ve Prof. Dr. Elif Sepet’ten “Arjinin ve Pro-Arjin Teknolojisi” başlıklı makale, Prof. Dr. Ayşegül Demirhan Erdemir’den “Tıp Profesörü Gabriele de Zerbi Tarafından Tıp Etiğinin İlk Sistematik Açıklaması ve Bugüne Yansıması” makalesi, Avukat Tutam Turhan’dan “Sağlıkta Reklam Yasakları” makalesi, yeni sayının içeriğinden öne çıkan başlıklar. Ürün tanıtımları, haberler ve sektörün başarılı isimleriyle gerçekleştirilen röportajlar da çayınızı yudumlarken, mesleğinizi ileri taşıyacak fikirler verecek.

Diş hekimliğine dair yeniliklerden haberdar olmak için Vestiyer Yayın Grubu’nun tüm dergilerine yıllık 150 TL’den abone almak mümkün. Dergileri buradan inceleyebilir veya Vestiyer Yayın Grubu’na 0212 481 02 20 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Haber: Elvan Genç (VYG)


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.