Dentiss Logo

Dişhekimliği Dergisi Covid-19 Kapak Konusuyla Yayınlandı

Dişhekimliği Dergisi’nin 140’ıncı sayısı kapsamlı Covid-19 kapak konusu ile yayınlandı. Güncel haberler ve bilimsel makaleler ile hazırlanan dergide, Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) Başkanı Prof. Dr. Atilla Ataç’a diş hekimlerinin, Diş Teknisyenleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Bülent Eroğlu ile diş teknisyenlerinin ve laboratuvarların son durumunu sorduk.
11.11.2020       13.49.40

Vestiyer Yayın Grubu’nun diş hekimleri ve dental sektörle buluşturduğu Dişhekimliği Dergisi, Dental Tribune Gazetesi, Roots Türkiye Dergisi ve Implants Türkiye Dergisi’nin yeni sayıları yayınlandı. Dişhekimliği Dergisi’nin 140’ıncı sayısında kapak konusu Covid-19. Kapak konusunda Prof. Dr. Hakkı Tanyeri, Prof. Dr. Serhat Yalçın, Diş Hekimi Seyhan Akar’ın bilimsel makalelerinin yanı sıra özel röportajlar da yer alıyor. Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) Başkanı Prof. Dr. Atilla Ataç ile diş hekimlerinin, Diş Teknisyenleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Bülent Eroğlu ile diş teknisyenlerinin ve laboratuvarların son durumunu konuştuk.

Kapak makalelerinin yanı sıra Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Yılmaz Öğütlü’nün “Sınıf II Maloklüzyonlu Bireylerde Mini Vida Destekli Kamuflaj Tedavisi: İki Olgu Sunumu” ve Dok. Öğr. Dt. Buşra Parlak ve Prof. Dr. Elif Sepet’in “Çocuklarda İnflamatuar Bağırsak Hastalıklarının Ağız Bulguları ve Dental Yaklaşım” başlıklı makalesi de okurlarla buluşuyor.

Dünyaca Ünlü Endodontistler Makaleleriyle Roots Dergisi’nde

Roots Dergisi’nin 25’inci sayısında ise dünyaca ünlü endodontistlerin ve ülkemizden genç akademisyenlerin ilgi çekici makaleleri yer almakta. Ayrıca bu sayımızda pandemi sürecinde, faydalı olabileceğini düşündüğümüz araştırmalara da yer verdik. Dr. Gilberto Debelian ve Dr. Martin Trope’un imzasını taşıyan “Endodonti’de hazır biyoseramik materyallerin kullanımı”, Dr. Kenneth S. Serota’dan “Minimal invaziv endodontinin geleceği: Dinamik navigasyon”, Arș. Gör. Mehmet Eskibağlar ve Prof. Dr. Sadullah Kaya’dan “Eksternal servikal kök rezorpsiyonlu bir dişin tedavisi: Olgu sunumu” dergide bulacağınız makalelerden bazıları. Dr. Dt. Gökhan Atakan’ın “Yeni koronavirüs salgını sonrası gündeme gelen ekstra-oral vakum aspiratörleri gerçekten başarılılar mı?” başlıklı makalesi de pandemi döneminde ilginizi çekebilir.

REKLAM

Araştırma ve Vakalarla Implants Dergisi

Her zaman olduğu gibi yerli ve yabancı bilimsel makalelerin yer aldığı Implants Dergisi’nin 3’üncü sayısında derlemeler, araştırmalar ve vaka raporları sunuluyor. Prof. Shahram Ghanaati, Dr. Sarah Al-Maawi, Dr. Eva Dohle ve Dr. Torsten S. Conrad’in imzasını taşıyan “PRF uygulamalarında doğrular ve yanlışlar” araştırması, Doç. Dr. Ezher Dayısoylu ve Doç. Dr. Cem Üngör’ün kaleme aldığı “Greftlemek ya da greftlememek implantolojide ezber bozumu: Kısaltılmış sabit ark” başlıklı vaka raporu, Prof. Angelo Trödhan’ın “Cerrahi öncesi planlamada KIBT kemik dansitometre değerlendirmesi” araştırması dikkatinizi çekebilecek makalelerden bazıları.

Sektörden haberler, ürün & kitap tanıtımları ile Gülhane METÜM Müdürü Prof. Dr. Simel Ayyıldız ve Türkiye’nin ilk biyomedikal mühendislik șirketi olan 4C Medikal’in kurucusu Kutsal Tuaç ile gerçekleştirdiğimiz röportajları da beğeneceğinizi umuyoruz.

E-dergi formatında sunulan 5 farklı yayına abone değilseniz, bilgi almak ve üye olmak için 0212 481 02 20 numaralı telefondan Abone İlişkileri Departmanı'na ulaşabilir veya buradan aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

Haber: Elvan Genç (VYG)


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.