Dentiss Logo

Dişe Dokunur Yıldızlı Projeler

“Fikrini Geleceğe Taşı” sloganıyla bu yıl 11’incisi düzenlenen Yıldızlı Projeler Yarışması’nda, İnönü Üniversitesi öğrencileri Mustafa Doğan ve Metehan Şaşmaz üçüncülük elde etti.
13.06.2019       13.26.26

Yıldızlı Projeler Yarışması, şimdiye kadar 44 üniversiteden 2 bin 500 projenin tanıtımına yardımcı oldu. Bu yıl yarışmaya 500’e yakın başvuru yapıldı. Öğrenci kategorisinde İnönü Üniversitesi öğrencileri Mustafa Doğan ve Metehan Şaşmaz, ‘Dişçilik Sektöründe Yerli Teknoloji Üretimi’ isimli ve diş hekimlerinin kullandığı Aeratör cihazlarının daha inovatif bir şekilde yerlileşmesini sağlayan projeyle yarışmaya katıldı.

Yıldız Teknopark, Yıldız Teknoloji Transfer Ofisi ve Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü (The Institute of Electrical and Electronics Engineers) iş birliğiyle düzenlenen yarışmada, Mustafa Doğan ve Metehan Şaşmaz üçüncülük derecesi elde etti. Dereceye giren öğrenciler 2 bin 500 TL’lik proje desteğine layık görüldü.
 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.