Dentiss Logo

Diş Ünitesi Olmayan Hastaneye Diş Hekimi Atandı

Asıl görev yerinin karıştırılması nedeniyle sekiz ay boyunca yanlış merkezde çalıştığının farkına varılan Diş Hekimi Bülent Aksak, Osmaniye Kadirli'de diş muayene ünitesi olmayan Devlet Hastanesi’ne atandı.
13.05.2013       10.55.06
Geçen yıl Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin hizmete girmesinin ardından Devlet Hastanesi bünyesindeki diş üniteleri bu merkezde hizmet vermeye başladı. Merkezde 8 ay boyunca çalışan diş hekimi Bülent Aksak’ın aslında görev yerinin Osmaniye Toplum Sağlığı Merkezi olduğu fark edildi. Bunun üzerine 8 ay boyunca kadrosu bulunmamasına rağmen Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde hasta muayene eden Aksak’ın ataması bu kez bakanlıkça diş ünitesi olmayan Kadirli Devlet Hastanesi’ne yapıldı.

Osmaniye Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri ve Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Mine Çakar konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Cihan


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.