Dentiss Logo

Diş Teknisyenleri ve Dental Asistanlar, DT Sempozyum’da Buluşacak

Diş tedavilerinin başarılı şekilde sonuçlanması, diş hekimleri kadar yardımcı personeller ve diş teknisyenlerinin mesleki yetkinlikleri ile mümkün. İDEX 2022 Fuarı, kapsamında düzenlenen V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu, 29 Mayıs Pazar günü asistan ve teknisyen programlarına ev sahipliği yapacak.
09.05.2022       11.58.21

V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu, 26-29 Mayıs 2022 tarihlerinde, İDEX 2022 Fuarı kapsamında düzenleniyor. Sempozyumun içeriği diş hekimleri için olduğu kadar diş teknisyenleri ve yardımcı personeller için de özenle hazırlandı.

Dört gün süren sempozyum programında 29 Mayıs 2022 Pazar, Diş Teknisyenliği ve Yardımcı Personel Oturumları gerçekleştirilecek. Pazar günü Diş Teknisyenliği Oturumları Açılış Töreni, Prof. Dr. Hanefi Kurt’un açılış konuşması ile başlayacak. Prof. Dr. Hanefi Kurt’un, “Hareketli Protez Sorunlarına Güncel Çözümler” başlığını taşıyan sunumunu, Cdt. Mümin Tuğra’nın “Smile Design ve Dental Fotoğrafçılık”, Cdt. Can Tolay’ın “Anterior Restorasyonlarda %100 Dijital İş Akışı” ve Dr. Neşe Kopuz’un “Diş Protez Laboratuvarlarında İş Sağlığı Güvenliği ve Meslek Hastalıkları” başlıklı sunumları takip edecek.

Öğle molasının ardından 29 Mayıs Pazar gününün ikinci yarısında sempozyum salonu dental asistanları ağırlayacak. Yardımcı Personel Oturumları Açılış Töreni, Dr. Mustafa Bekerecioğlu’nun açılış konuşması ile başlayacak. Program Dr. Evren Sütekin’in “Dental Çalışanların Kafa Karışıklığı; Sterilizasyon, Dezenfeksiyon, Antisepsi, Bulaşıcılık” başlıklı konuşması ile devam edecek. Günün son sunumu ise Yunus Emre Karadeniz’in “Kızılay İlkyardım Eğitimi” olacak.

Diş teknisyenleri, yardımcı personeller gibi bu sunumlara arzu eden diş hekimleri de katılabiliyor. Ücretsiz olan sempozyum katılımı için kayıt zorunluluğu bulunuyor. Sempozyumun bilimsel programı, uygulamalı kurslar ve workshop’lar dtsempozyum.com sitesinden incelenebilir. Kayıtlar, dtsempozyum.com sitesinden ve Vestiyer Yayın Grubu’na 0212 481 02 20 numaralı telefondan ulaşarak gerçekleştirilebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.