Dentiss Logo

Diş Teknisyenleri Günü Sıra Gecesi ile Kutlandı

6 Aralık Diş Teknisyenleri Günü, Şanlıurfa’da, Şanlıurfa Diş Teknisyenleri Dernek Başkanı Ali Akkuş ve yönetimi, diş teknisyeni Mehmet Emin Türkmen ve Nur Dental destekleri ile düzenlenen gecede kutlandı.
15.12.2022       15.41.48

Şanlıurfa Diş Teknisyenleri Dernek Başkanı Ali Akkuş ve yönetiminin üstlendiği, diş teknisyeni Mehmet Emin Türkmen’in organize ettiği 6 Aralık Diş Teknisyenleri Günü kutlama programı, 12 Aralık günü Şanlıurfa’nın geleneksel sıra gecesi etkinliği eşliğinde kutlandı.

Toplam 120 kişinin katıldığı etkinlikte 15 diş hekimi ve 75 diş protez teknisyeni bulunurken Harran Üniversitesi Diş Protez Teknolojisi Bölümü’nden 30 öğrenci de ücretsiz olarak ağırlandı. Nur Dental Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Badıllı geceye sponsor oldu.

Diş Teknisyenleri Günü kutlama programı açılış konuşması Şanlıurfa Diş Teknisyenleri Dernek Başkanı Ali Akkuş tarafından yapıldı. Desteklerinden ötürü Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Şube Müdürü, Eyyübiye Diş Hastanesi Başhekimi ve Karaköprü Diş Hastanesi Baş Hekimine teşekkürleri ile konuşmasına başlayan Başkan Akkuş, sözlerine özel ve kamu laboratuvarlarında çalışan diş teknisyenleri ile Harran Üniversitesi davetli öğrencilerinin gününü kutlayarak devam etti.

Şanlıurfa dental sektörünün kıymetli temsilcilerini bir araya toplayan gecede katılımcılar Şanlıurfa geleneksel sıra gecesi ekibi ile eğlenceli saatler geçirdiler.

 

 

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.