Dentiss Logo

Diş Hekimliğindeki En Yeni Teknolojiler GREATIST 2022 Fuarı’nda Olacak

GREATIST 2022 Fuarı, dijital diş hekimliğindeki değişimi takip etmek isteyenleri ağırlamaya hazırlanıyor. Sarf malzemelerinden el aletlerine, ünitlerden son teknoloji görüntüleme sistemlerine kadar yüzlerce ürün grubu bu fuarda. 21-23 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan etkinlik, fuara özel cazip fiyatlardan yararlanmak ve karlı iş bağlantıları kurmak isteyenleri bekliyor.
05.08.2022       12.24.07

Dünyanın dört bir yanından bilim insanları ile sektör temsilcilerini ağırlayan GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, Vestiyer Yayın Grubu (VYG), Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) ve dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI) işbirliği ile düzenleniyor. Pandemi nedeniyle 2 yıllık aradan sonra kapılarını açacak olan kongre ve fuar, İstanbul Grand Cevahir Kongre Merkezi’nde 21-23 Ekim 2022’de gerçekleştirilecek.

Bu yıl 18’incisi gerçekleştirilecek olan kongrenin başkanlığını Türk diş hekimliğini dünyada başarıyla temsil eden Prof. Dr. Tolga F. Tözüm üstleniyor. Bilimsel şölene dönüşecek olan kongrede, 26 oturumda dünyaca tanınmış 30’dan fazla konuşmacı sahnede olacak. Modern İmplantolojide Yumuşak Doku Yönetimi’ni anlatacak olan Dr. Egon Euwe, Konservatif Temporomandibular Rahatsızlıkların Yönetimi hakkında sıkça sorulan sorulara değinecek olan Prof. Dr. Ziad Al-Ani, beraber yaptıkları sunumlarıyla uluslararası üne sahip bir takım olan Dr. Jin Vaghela ve Dr. Ali Choan, İstanbul’a uçak bileti aramaya başlamak için harika birer sebep olabilir.

Cazip Fiyatlar, Karlı İş Bağlantıları…

Kongre kadar, fuar da ilginizi çekecek. İki bin altı yüz elli metrekare alanda en yeni teknolojilerini sergileyecek olan katılımcı firmalar, kendi stantlarında workshoplar da düzenliyor. Dijital diş hekimliğinin hızlı yükselişini, fuar alanında da izlemek mümkün olacak.

Özellikle yeni klinik kuracaklar ve malzemelerini yenileyecekler, fuar alanında ihtiyaç duydukları tüm ürünleri bir arada görebilecek. Avrupa’nın en büyük dental etkinlikleri arasında yer alan GREATIST, butik fuarı ile hem katılımcı firmalar hem de ziyaretçiler tarafından çok seviliyor. Bir geçtiğiniz standı bir daha bulamadığınız dev fuarların aksine, GREATIST daha az yorucu, çayınızı kahvenizi yudumlayarak uzun süre geçirmek isteyeceğiniz bir atmosfere sahip. Fuara özel kampanyalarla karlı alışverişler için şimdiden ajandanızı düzenleyebilirsiniz.

GREATİST 2022 Fuarı’nda Sizi Bekleyenler

  • 2650 metrekare fuar alanı,
  • 70’in üzerinde firmadan yüzlerce çeşit el aleti,
  • Dental implant markaları,
  • Sektörün en ünlü endodonti markaları,
  • Kliniklerini yenilemek isteyenler için farklı mimarlık şirketleri,
  • Sarf malzemelerinde en yeni ürünler,
  • Ünitler, otoklavlar ve son teknoloji görüntüleme cihazları…
  • 5 binin üzerinde ziyaretçi beklenen fuarda buluşmaya ne dersiniz?

Kongrenin 3 günlük programını bu linkten görebilir, kongre paketlerini inceleyebilir ve yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz. Fuar ziyareti ise ücretsiz gerçekleştirilebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.