Dentiss Logo

Diş Hekimlerinden Bahar Sempozyumu

Kocaeli Diş Hekimleri Odası tarafından organize edilen sempozyumda, diş hekimlerine gelişen son teknoloji hakkında bilgiler verildi.
20.05.2015       16.28.10
Kocaeli Diş Hekimleri Odası ve Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği(EDAD)’nin üçüncüsünü düzenlediği Bahar Sempozyumu, Luxor Garden Hotel’de gerçekleştirildi. Sempozyuma oda üyeleri katılırken sempozyumda, yurt içi ve yurt dışından da eğitimci olarak Doç. Dr. Marcel Noujeim, Doç. Dr. Burak Çankaya, Doç. Dr. Ali Murat Kökat, Yrd. Doç. Dr. Mesut Elbay, Dr. Haşmet Gökdeniz, Dr. Raimond Van Denunien, Dr. Yüksel Yazıcıoğlu ve Dt. Serhat Köken katıldı. Yapılan sunumlarla yeniliklerden haberdar edilen sempozyumda, diş hekimleri yeni dostluklar kurmak için de burada bir araya gelmiş oldu.

Bilim, Sanat ve Estetik


Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkan Vekili Dt.Volkan Severcan, “Bilim, sanat ve estetiği içinde bulunduran mesleğimizde, her geçen gün yeni bir teknik, yeni bir uygulama ve pek çok yeni ürünlerle karşılaşıyoruz. Kongre, sempozyum ve kurslarla bu yenilikleri takip etmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği yönetimine, bilgilerini sunmak üzere gelen değerli hocalarımıza, sempozyum hazırlık sürecinde çalışan ve emek veren herkese teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: www.kocaeligazete.com


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.