Dentiss Logo

Diş Hekimleri için Yeni Bir Eğitim Platformu: “Kısa Kısa Endo”

Kısa Kısa Endo eğitim platformu; Endodonti alanında gelişen teknoloji ve uygulamaların Endodonti pratiğine nasıl adapte edebileceği konusunda diş hekimlerine yardımcı olmak için çözüm yolları sunuyor.
15.01.2020       12.59.49
Kısa Kısa Endo Endodonti eğitim platformu, temel Endodontik kavramlar, geleneksel ve güncel Endodontik teknikler, malzemeler ve cihazlar hakkında detaylı videolar içeriyor. Doç. Dr. Taha Özyürek ve Dr. Mustafa Gündoğar’ın hazırladığı videolarda, “Sodyum Hipoklorit Kazası Durumunda Yapılması Gerekenler” ya da “Glide Path Oluşturmak için Kullanılan Aletler Nelerdir?” gibi farklı başlıklarda bilgiler bulmak mümkün. Ayrıca yüz yüze eğitim almak isteyenler için Workshop duyuruları kisakisaendo.com adresinden takip edilebilir.
 
Hekimlerin klinik Endodonti pratiklerinde sıklıkla karşılaştıkları Endodontik sorunlara basit, uygulanabilir ve tekrarlanabilir çözüm yolları bilimsel makaleler ışığında sunuyor. Diş hekimliği öğrencileri için ise fakülte teorik ve pratik derslerinde kullanabilecekleri eğitim araçları sağlıyor.
 
Endodonti hakkındaki bilgilerini tazelerken, keyifli vakit geçirmek isteyen tüm diş hekimi ve diş hekimi adayları, Kısa Kısa Endo Endodonti eğitim platformunu ziyaret edebilirler. Eğitim platformunu, başta YouTube olmak üzere, Instagram, Twitter, Facebook ve LinkedIn uygulamalarında takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.