Dentiss Logo

Diş Hekimleri için Gülümseten İndirimler

Arçelik ve Beko, ülke genelinde Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) üyesi diş hekimlerine yüzde 25’e varan indirimler sunuyor. Hekimler, 30 Haziran 2021 tarihine kadar kampanyadan yararlanabilir.
08.06.2021       13.47.48

Arçelik ve Beko markaları, diş hekimleri için gülümseten indirim kampanyaları sunuyor. Kampanya kapsamında, Türkiye genelinde, Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) üyesi diş hekimleri yüzde 25’e varan indirimlerden yararlanabilir. Bir Nisan’da başlayan kampanya, 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek. Diş hekimleri, Arçelik ve Beko’nun yetkili satıcıları ile internet sitelerindeki alışverişlerinde de yararlanabilecek.

Televizyonlarda, kombilerde, derin dondurucularda ve yazar kasalarda yüzde 10; beyaz eşyalarda, küçük ev aletlerinde, süpürgelerde, termosifonlarda ve klimalarda yüzde 15, kapsüllü Türk kahvesi makinelerinde ise yüzde 25 indirim uygulanıyor.

İndirim kodlarını almak için hekimlerin bu linkten, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaralarını girmesi yeterli. Arçelik/Beko indirim kodları, TDB’de kayıtlı olan cep telefonlarına SMS olarak gönderiliyor.

 

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.