Dentiss Logo

Diş Hekimleri GREATIST 2020 Kongresi’nde Buluşacak

Normalleşme sürecinin başlaması ile beraber bilimsel etkinlikler, yeniden hekimleri buluşturmaya başlıyor. 18. GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, 23-25 Ekim 2020 tarihlerinde İstanbul’daki Grand Cevahir Kongre Oteli’nde katılımcılarını ağırlayacak.
30.06.2020       14.15.41

18. GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, 23-25 Ekim 2020 tarihlerinde İstanbul’daki Grand Cevahir Kongre Oteli’nde katılımcılarını ağırlayacak. Vestiyer Yayın Grubu (VYG), Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) ve dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI) işbirliği ile düzenlenen GREATIST, pandemi günlerinin ardından yeni bilimsel çalışmaları ve teknolojileri takip etmek için bir fırsat olacak.

Avantajlı Kongre Paketleri

Üç gün sürecek kongre için diş hekimleri, diş teknisyenleri ve dental asistanlar için zengin kongre ve sempozyum içerikleri hazırlandı. Ayrıca workshop ve uygulamalı kurs programları da diş hekimlerini bekliyor. Fuar alanında ise dental firmalar yeni ürünlerini tanıtacak, etkinliğe özel indirimler sunacak.

Kongreye katılım için hazırlanan paketlerde diş hekimleri için birçok armağan da bulunuyor. Konuk hekim davet etme hakkının yanı sıra kongre paketi abonesi hekimlerin diş teknisyeni ve dental asistanları, kendileri için düzenlenen etkinliklerden ücretsiz yararlanabiliyor. Kongre kapsamında düzenlenen ve 70 Euro’dan kayıt alınan firma kurslarından birine ücretsiz katılmak da paketin hediyeleri arasında. Avantajlı paketlerin en sevilen hediyesi ise Türkiye’nin en prestijli dental yayınlarına bir yıllık “e-dergi aboneliği”. Böylece yıl boyunca Dişhekimliği Dergisi, Dental Tribune Gazetesi, Roots Dergisi, Cosmetic Dentistry Dergisi ve Implants Dergisi’nden yararlanmak mümkün oluyor. Tüm bu armağanları içeren kongre paketi 650 TL’den sunuluyor. Ayrıca konaklamalı paketler de var.

Bilimsel Programa Bir Gün Misafirimiz Olun

GREATIST Kongresi kapsamında oditoryum salonunda üç gün süren bilimsel programa tek günlük katılım, bu yıla özel olarak ücretsiz. Böylece “Diş Hekimliği için Güzel Bir Gün” sloganıyla düzenlenen kongre, bilimsel sunumlara ilgi duyan tüm hekimler için güzel bir güne dönüşecek. Bilimsel programa bir gün misafir olmak için kontenjan sınırlı, kayıt olmak zorunludur. Misafir hekimler, kurs katılımı, yemek ve e-dergi hediyelerinden yararlanamıyor. Bilimsel programa bir gün misafir olmak veya avantajlı paketlerden yararlanmak için Vestiyer Yayın Grubu’nun 0212 481 02 20 numaralı telefonlarına ulaşabilirsiniz.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.