Dentiss Logo

Diş Hekimi Asistanları için Rehber

Diş Hekimi Seyhan Akar’ın kaleme aldığı “Diş Hekimi Asistanlığı - Ağız ve Diş Sağlığı Teknikerleri için Klinik Pratiğine Yönelik Rehber”, dental asistanların bilmesi gerekenleri detayları ile ele alıyor.
27.05.2021       12.00.26

Diş hekimi asistanlarının sorumluluk alanları oldukça geniş. Hasta randevularının organize edilmesinden malzeme stoklarının takibine, tedavi sırasında hekimi asiste etmekten laboratuvarla iletişimin sağlanmasına kadar birçok başlık, asistanların görevleri arasında.

Diş Hekimi Seyhan Akar’ın hazırladığı “Diş Hekimi Asistanlığı - Ağız ve Diş Sağlığı Teknikerleri için Klinik Pratiğine Yönelik Rehber”, kapsamlı içeriği ile tüm görevlerinde, asistanlara yol gösteriyor. Anatomi, diş tedavilerinde kullanılan yüzlerce farklı malzeme hakkında tanıtıcı bilgiler, fotoğraf çekimi prensipleri, dört elli diş hekimliğine dair uygulamalar ve acil durumlarda yapılacaklar, kitapta yer alan başlıklardan sadece birkaçı. Her klinikte olması gereken kitap, Ağız ve Diş Sağlığı Teknikerleri ve dolayısıyla diş hekimlerinin çalışmalarını kolaylaştırıyor.

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.