Dentiss Logo

Diş Hastanesi Gün Sayıyor

İnegöl'de üç kez ihalesi yapılan 50 ünitelik diş hastanesinin yapımı tamamlanmak üzere.
27.11.2015       14.55.33
Temeli üç yıl önce atılan ve müteahhit firmaların iflas etmesi nedeniyle ihalesi üç kez yapılan İnegöl Diş Hastanesi’nin inşaatı tamamlanmak üzere. Hastanenin önümüzdeki yıl Ocak ayında hizmete girmesi bekleniyor.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı  makamında ağırlayan İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, yaptığı açıklamada binanın Ocak 2016 yılında donanımları ile birlikte vatandaşa hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Başhekim Hasanoğlu, “Çalışmalar sürüyor. Cihazlar alındı. 2016 yılında yeni yerimizde hizmet vereceğiz. 5 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip 50 ünitelik büyük bir sağlık kurumu olacak olan hastanemiz 5 katlı ve 3 ameliyathane ile  2 adet yataklı servise sahip” dedi.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Şu anki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin tadilatı ile ilgili ciddi desteklerimiz oldu. Yeni diş hastanesi inşaatı, maalesef talihsiz birkaç ihale ve müteahhitler neticesinde gecikti. Sağlık Bakanımız geçtiğimiz haftalarda incelemelerde bulundu. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini kurulduğu günden bu güne getirmek adına şahsî gayretlerini öz verili bir şekilde ortaya koyan Tahsin Hasanoğlu'na teşekkür ediyoruz.” dedi.


Haber: Bursa Olay Gazetesi
Düzenleme: Elif Taman




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.