Dentiss Logo

Dentiss eBültenle, Diş Hekimliği Gündemi Her Hafta Posta Kutunuzda

Türkiye’nin dental yayıncılık lideri Vestiyer Yayın Grubu, diş hekimliğine dair güncel haberleri, etkinlikleri, yeni teknoloji ve röportajları, artık her hafta düzenli olarak sizlere ulaştırıyor.
06.06.2020       20.38.57

Diş hekimliği alanında 1989 yılından bu yana yayıncılık yapmakta olan Vestiyer Yayın Grubu (VYG), abone ve üyelerine dönemsel olarak gönderdiği e-bültenleri, önümüzdeki dönemde düzenli olarak yayınlama kararı aldı. 

Diş hekimliğinin güncel haber portalı olma hedefiyle 2005 yılından bu yana faatilette olan dentiss.com web sitesinin artık daha sık güncellenmesi, daha aktif haberciliğin hayata geçirilmesi çalışmalarının bir parçası olarak, Dentiss E-Bülten, her hafta, diş hekimlerine, teknisyenlere, hekim yardımcılarına ve bütün sektör üyelerine gönderilmeye başlandı.


AYDA BİR KEZ DENTAL TRIBUNE, DİĞER HAFTALARDA DENTİSS BÜLTEN

En güncel haberlerin, röportajların, bilgilerin derlenmesiyle hazırlanan e-bültenler, haftada bir kez, haber yoğunluğuna bağlı olarak Çarşamba veya Perşembe günleri gönderiliyor.

Bülten ayda bir kez Dental Tribune Türkiye E-Bülteni olarak, diğer haftalarda ise Dentiss E-Bülten olarak üyelere ve abonelere ulaşıyor.


GÜNDEMDEN KOPMAMAK İÇİN ÜCRETSİZ ÜYE OLUN

Eğer Vestiyer Grup’a ait web sitelerinden herhangi birine henüz üye değilseniz ve mevcut 26.500 üyemiz gibi e-bültenleri alarak dental gündemi kesintisiz takip etmek istiyorsanız, hemen ücretsiz üyelik formunu doldurup kayıt işleminizi tamamlayın.

Üyelik Formu İçin Tıklayın


DİLEDİĞİNİZ ZAMAN ÜYELİK İPTALİ MÜMKÜN

Vestiyer Yayın Grubu aboneleriyle iletişim için, uzun yıllardır dünyanın en güvenilir ve köklü e-malining kuruluşlarından olan ABD merkezli iContact altyapısını kullanıyor. Dentiss E-Bülten ve Dental Tribune E-Bülten de, yine iContact altlapısı kullanılarak üyelere ulaştırılmaktadır.

Bu sayede, e-bülten üyeliğinizi dilediğiniz zaman sonlandırmanız ve yönetmeniz çok kolay. Herhangi birini aramanıza, telefon veya mail ile irtibat kurmaya çalışmanıza gerek yok.


SİZİN HABERLERİNİZ DE YAYINLANSIN

Düzenlediğiniz bir etkinliğin, yaptığınız bir çalışmanın yanısıra diş hekimlerini ilgilendirebileceğini düşündüğünüz bütün gelişmeler için VYG ile iletişime geçebilirsiniz. Sizin de haberiniz, röportajınız hazırlanıp dergilerde, web sitelerinde yayınlansın, dental sektör üyeleri haberdar olsun.

Bütün haber ve röportaj taleplerinizi, önerilerinizi, [email protected] adresinden Vestiyer Yayın Grubu’na ulaştırabilirsiniz.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.