Dentiss Logo

DentGroup’tan Umudun Çocuklarına Tam Destek

“O Hayata Gülecek, Gelecek Değişecek” isimli sosyal sorumluluk projesine başlayan DentGroup, hayata yeniden başlamak isteyenlere umut oluyor.
09.12.2015       17.10.38
DentGroup ekibi, çeşitli olumsuz olgular nedeniyle aile ortamından uzak, sokaklarda yaşamak zorunda kalan, madde kullanımına ve suç işlemeye maruz kalmış çocuk, ergen, genç ve yetişkin bireyler için sosyal çalışmalar yürüten Umut Çocukları Derneği’yle birlikte hayata geçirdiği “O Hayata Gülecek, Gelecek Değişecek” projesiyle hayata yeniden tutunmak isteyenlere umut ışığı oluyor.

Kurulduğu günden bugüne ihtiyaç sahibi 10.000′in üzerinde kişiye ulaşan Umut Çocukları Derneği’nin destekçisi DentGroup, sokaklardaki karanlık gelecekten uzaklaştırılarak koruma altına alınan bireylerin, ağız-diş sağlığı kontrollerinin ve tüm diş tedavilerinin yapılması konusunda geniş kapsamlı bir süreci üstleniyor. “Yeni nesil diş hekimliği” vizyonu doğrultusunda hareket eden ekip, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesiyle umudun çocuklarının yeni bir hayata adım atabilme konusunda da manevi destekçileri olmayı amaçlıyor.

DentGroup Acarkent’in diş hekimlerinden Aydemir Karaer yaptığı açıklamada; 2015 yılının başından bu güne birçok çocuk, genç ve yetişkinin tedavisinin üstlenmekten ve umudun çocuklarının toplumsal hayata kaynaşmalarına vesile olmaktan büyük mutluluk duyduklarını bildirdi. Sağlıksız bir ağızın tüm vücudu olumsuz etkileyeceğini belirten Karaer, uzun yıllar madde kullanan genç ve yetişkinlerde görülen ciddi sağlık sorunlarının giderilmesinin bireylerin yeni hayata geçiş süreçlerinde önemli bir moral ve motivasyon desteği olduğuna da dikkat çekti.

Umut Çocukları Derneği Başkanı Ferhat Şahin ise yaptığı açıklamada, sokakta yaşayan bireylerin özellikle sağlık konusunda ciddi desteğe ihtiyacı olduğunu vurguladı. Şahin, sağlık sorunları için kapsamlı bir program oluşturduklarını bu program kapsamında DentGroup’la yaptıkları sosyal sorumluluk projesinden faydalanmak isteyen umudun çocuklarının derneğe bizzat veya telefonla başvurmaları gerektiğini aktardı.




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.