Dentiss Logo

Dental Tribune Yeni Tasarımı ile Yayınlandı

Dental Tribune Türkiye Gazetesi’nin yeni sayısı, VYG Dijital Kütüphane’ye eklendi. Yeni tasarımı ile dikkat çeken gazetede, haberler, ürün tanıtımları, dental ajanda ve dudak gençleştirme hakkında bir makale okurları bekliyor. Dünya üzerinde 90’dan fazla ülkede çıkan gazete, dijital kütüphane üyeleri için tamamen ücretsiz.
22.03.2023       16.14.58

Almanya merkezli Oemus Media tarafından yayınlanan Dental Tribune International’in lisanslı Türkçe baskısı, Vestiyer Yayın Grubu (VYG) tarafından hazırlanıyor. Dental Tribune Türkiye Gazetesi’nin yeni sayısı, VYG Dijital Kütüphane’ye eklendi.

Dünyada dental sektöre ait gelişmelerin, haberlerin duyurulduğu Dental Tribune’de, bilimsel makaleler, mesleğin başarılı temsilcileriyle yapılmış röportajlar var. İlginç vaka sunumları, dental ürünlere dair uzmanlar tarafından yazılmış ilk izlenimler, röportajlar ve etkinlik duyuruları da Dental Tribune’de okuyucuya ulaşıyor. Gazete, dünya üzerinde 90’dan fazla ülkede, 600 bin’den fazla diş hekiminin bilgi kaynağı.

Yeni Sayı, Yeni Tasarım

Dr. Evren Sütekin editörlüğünde hazırlanan gazetenin 95’inci sayısı, alıştığımız görünümünün ötesinde yeni modern tasarımı ile sunuluyor. Bu sayıda haberler, röportajlar, ürün tanıtımları, dental ajanda ve dudak gençleştirme hakkında bir makale okurları bekliyor. Her bir sayısı 15 TL olan Dental Tribüne, VYG Dijital Kütüphane üyeleri için tamamen ücretsiz, hem de tüm arşivi ile beraber.

Hemen okumaya başlamak için www.vyg.com.tr sitesinde ücretsiz bir üyelik oluşturmak yeterli. Keyifle okumanızı dileriz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.