Dentiss Logo

Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’na Kayıtlar Başladı

IDEX Fuarı kapsamında, CNR Fuar alanındaki konferans salonunda yapılacak olan Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’na katılmak ücretsiz fakat sınırlı kontenjan sebebiyle önceden kayıt yaptırılması gerekiyor.
16.03.2017       12.17.21
Daha önceki yıllarda iki yılda bir düzenlenen ve sektördeki son teknolojileri bünyesine alan İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı İDEX, artık her yıl yapılıyor. İDEX, dünya genelinden katılan misafirlerini bu yıl, 27-30 Nisan tarihlerinde, yine CNR Fuar Merkezi’nde ağırlayacak.

DİŞSİAD ve CNR Fuarcılık destekleri ile yapılan fuarda geçen sene bir ilk gerçekleştirilmiş ve “1. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” düzenlenmişti. Dünyanın en güçlü, en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI) ve Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) işbirliği ile geçen sene ilki gerçekleştirilen Sempozyum’un ikincisi için hazırlıklar tamamlandı.

Sempozyum, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da, Türkiye’nin ağız ve diş sağlığı endüstrisine yönelik düzenlenen en büyük fuarı olarak bilinen IDEX kapsamında yapılacak. İlk sempozyumda elde edilen başarıyı ve katılımcı hekimlerden gelen talepleri göz önüne alan DİŞSİAD, CNR ve DTI yönetimleri, bu yılki etkinliğin üç güne çıkarılmasına ve IDEX Fuarı’nın ilk üç gününde gerçekleştirilmesine karar verdi.


BİLİM İNSANLARI YENİLİKLERİ ANLATIYOR

Türk diş hekimliği biliminden önemli konuşmacıların sunumlarını gerçekleştireceği sempozyuma dental sektörün büyük firmaları da destek oluyor. CNR Konferans Salonu’nda düzenlenecek Sempozyum, İDEX Fuarı’nın ikinci gününde başlıyor ve üç gün boyunca devam ediyor.

Sempozyum’un ilk iki günü, yani 28-29 Nisan 2017 Cuma-Cumartesi günleri diş hekimliği sunumlarına; son günü ise diş hekimi yardımcıları için hazırlanan Asisdent Buluşmaları’na ayrıldı.

Katılımın ücretsiz olduğu DT Türkiye Sempozyumu’na, kısıtlı kontenjan sebebiyle, mutlaka önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.


KATILIM ÜCRETSİZ, KAYIT MECBURİ

IDEX Fuarı kapsamında, CNR Fuar alanındaki konferans salonunda yapılacak olan Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’na katılmak ücretsiz fakat sınırlı kontenjan sebebiyle önceden kayıt yaptırılması gerekiyor.

Kayıt işlemleri için 0212 481 02 20 no’lu telefonlardan Ergül Kaya veya Elvan Genç ile görüşmek mümkün.


EPOSTA İLE KOLAY KAYIT

DT Türkiye Sempozyumu’na ücretsiz olarak kayıt olmak ve katılmak için aşağıdaki bilgileri içeren bir epostayı [email protected] adresine göndermeniz de yeterli.

- Adınız Soyadınız
- Cep telefonu numaranız
- Eposta adresiniz
- Hangi şehirden katıldığınız

Kontenjan 350 kişiyle sınırlı olup, başvuru önceliğine göre kayıt alınmaktadır.

Sorularınız için 0212 481 02 20 no’lu telefondan Elif Taman, Ergül Kaya ve Elvan Genç ile görüşebilirsiniz.


KADAVRA UYGULAMALI İKİ FARKLI WORKSHOP

Geçen yıl olduğu gibi bu yılki Sempozyum’da da Kadavra Uygulamalı sunumlar gerçekleştiriliyor. Bu yıl, DT Türkiye Sempozyumu’nun bir günü, bu çalışma için tahsis edildi.

İki ayrı konuşmacı, kendi uzmanlık alanlarına göre birbirinden farklı operasyonları kadavra üzerinde icra ederek, bilgi ve birikimlerini katılımcı hekimlerle paylaşacak.

Yumuşak Doku Yumuşak mıdır?
Prof. Dr. Korkud Demirel

Kadavra Üzerinde Uygulamalı Yumuşak Doku Operasyonu
Doğal diş ve implantlarda yumuşak doku işlemleri: İmplant uygulamalarında başarı sıklıkla sağ kalım ile ölçülmesine rağmen implantın ağızda duruyor olması başarılı olduğu anlamına gelmeyebilir.



İmmediat İmplantasyon: Mucize mi? Tehlike mi? Güvenli mi? Riskli mi?
Dr. Becen Demir

Kadavra Üzerinde Uygulamalı İmmediat İmplant Yerleştirme
İmmediat İmplantasyon, Mucize mi? Tehlike mi? Güvenli mi? Riskli mi? Ön bölgede mi? Arka bölgede mi? Greftli mi? Greftsiz mi? Yükleyelim mi? Yüklemeyelim mi? Zaman kazandırıcı mi? Problem çıkarıcı mi? Sonuç olarak bilimsel veriler ışığında; Yapalım mı? Yapmayalım mı?



Sunumlara sadece diş hekimleri katılabiliyor ve önceden mutlaka kayıt yaptırmış olmak gerekiyor.

Daha fazla bilgi için 0212 481 02 20 no’lu telefondan Ergül Kaya ve Elvan Genç ile görüşebilirsiniz.




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.