Dentiss Logo

Dental Sektör, DİŞSİAD’ın Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), 12 Nisan akşamı geleneksel iftar yemeğinde, sektör mensuplarını ağırladı.
13.04.2022       14.56.33

Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), 12 Nisan akşamı dental sektörü Ottoman’s Life Hotel Deluxe’de gerçekleşen geleneksel iftar yemeğinde buluşturdu.

DİŞSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Uçar’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine, İstanbul Dişhekimleri Odası (İDO) Başkanı Diş Hekimi Ali Gürlek, eski DİŞSİAD başkanlarından Namık Kemal Sönmez ve dental sektörün kıymetli üreticilerinin yanı sıra CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem de katıldı.

Yüz seksen konuğun ağırlandığı geleneksel iftar yemeğinde, sıcak çaylar eşliğinde keyifli sohbetler ve sektöre dair değerlendirmeler yapıldı.

İDEX Fuarı için Geri Sayım Başladı

Mayıs ayında gerçekleşecek olan İDEX 2022 Fuarı ve fuarın bilimsel kısmını oluşturan V. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’na dair hazırlıklar da sohbetlerin başrolündeydi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.