Dentiss Logo

Dental Labor Diş Teknisyenliği Sempozyumuna Ücretsiz Kayıtlar Başladı

GREATIST 2016 etkinlikleri kapsamında bu yıl 6. kez düzenlenen “Dental Labor Diş Teknisyenliği Sempozyumu”, Grand Cevahir Kongre Merkezi Safir Salonu'nda, 30 Ekim 2016 Pazar günü 14:00 – 18:00 saatleri arasında yapılacak.
15.11.2016       10.29.27
Diş hekimliği alanında, Türkiye’nin en kapsamlı ve en çok katılımlı etkinliklerinden biri olan GREATIST 2016 kapsamında, bir çok toplantı, kurs, sempozyum düzenleniyor. Bunlardan birisi de “Dental Labor Diş Teknisyenliği Sempozyumu”.

Bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek olan Sempozyum, Grand Cevahir Kongre Merkezi Safir Salonu'nda, 30 Ekim 2016 Pazar günü 14:00 – 18:00 saatleri arasında yapılacak.

Başkanlığını, Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hanefi Kurt’un yapacağı Diş Teknisyenliği Sempozyumu’nun ana gündemini, davetli konuşmacıları ve sunum başlıklarını aşağıda inceleyebilirsiniz. Sempozyum katılımı, her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz fakat sınırlı kontenjan sebebiyle mutlaka önceden kayıt yaptırılması gerekiyor.


ÜCRETSİZ KATILIM

Dental Labor Diş Teknisyenliği Sempozyumu’na ücretsiz olarak kayıt olmak ve katılmak için aşağıdaki bilgileri içeren bir epostayı [email protected] adresine göndermeniz yeterli.

- Adınız Soyadınız
- Cep telefonu numaranız
- Eposta adresiniz
- Yaşadığınız şehir

Kontenjan 150 kişiyle sınırlı olup, başvuru önceliğine göre kayıt alınmaktadır.
Sorularınız için 0212 481 02 20 no’lu telefondan Elif Taman veya Ergül Kaya ile görüşebilirsiniz.

Ücretsiz kayıt kapsamına dahil olanlar:
- Sempozyum’a katılım
- Çay kahve molası ikramları
- Fuar alanına giriş
- Sertifika


MESLEĞİNİZDE BİR ADIM ÖNE GEÇİN

Konusunda yetkin konuşmacılar, yıllar zarfında edindiği bilgi ve tecrübelerini katılımcı diş teknisyenleriyle paylaşacağı sempozyumdaki sunumları izleyerek, mesleğinize dair önemli bilgiler, kazanımlar elde edin, bir adım önde olun.

6. Dental Labor Diş Teknisyenliği Sempozyumu’da Doç. Dr. Hanefi Kurt, Doç. Dr. Emre Mumcu, Diş Tekn. Hilal Kuday, Diş Tekn. Zeynep Gönen ve Diş Tekn. Sinan Akdemir birer sunum yaparak bilgi ve birikimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Program detayı için lütfen bu linki tıklayınız.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.