Dentiss Logo

Dental Labor Dergisi’nin 11. sayısı yayınlandı

Üç yılı aşkın süredir Vestiyer Yayın Grubu tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan ve 3 ayda bir yayımlanan Dental Labor Türkiye dergisinin 11. sayısı çıktı. Önceki sayılarda olduğu gibi yine dopdolu bir içerikle okuyucusunun karşısına çıkan Dental Labor Türkiye dergisinin bu sayısında ürün tanıtımından haberlere, röportajlardan orijinal makalelere pek çok konu yer alıyor.
12.06.2008       15.42.01

Üç yılı aşkın süredir Vestiyer Yayın Grubu tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan ve 3 ayda bir yayımlanan Dental Labor Türkiye dergisinin 11. sayısı çıktı. Önceki sayılarda olduğu gibi yine dopdolu bir içerikle okuyucusunun karşısına çıkan Dental Labor Türkiye dergisinin bu sayısında ürün tanıtımından haberlere, röportajlardan orijinal makalelere pek çok konu yer alıyor. Orijinali Almanya’da Das Dental Labor adıyla yayınlanan dergiden seçilmiş makalelerin Türkçe tercümelerinin yer aldığı derginin bu sayısında, implantüstü protezler konusunda çok ilgi çekici makaleler bulunuyor.

 

Derginin 11. sayısında yer alan Nico Klemen ve Dr. Jörg Klemen’in birlikte hazırladığı “İmplant üstü hareketli protezler”, Zt. Barbara Bernhardt’ın “”Materyal karşılaştırması”, Von Ztm. Martin Liebel’in “Fonksiyonel etkili seramik: form ve fonksiyon bölüm 1”, Uwe Hruschka ile Peter Jeiter’in “İmplant üstü bar bağlantılı çözümler”, Zubak Robert’in “Tabiatın harikası”,  Diş Teknisyeni Berkant Çokkorkmaz’ın hazırladığı “Vidalanabilir supra konstriksyonlar estetik ve implant” başlıklı makaleler diş teknisyenlerinin çalışmalarına katkı sağlayacak.   

 

Diş teknisyenliğinin duayen isimlerinden biri olan Diş Teknisyeni Selim Paydaş’ın deneyimlerini tüm meslektaşları ile paylaştığı röportaj da ilgiyle okunacak sayfalar arasında yer alıyor. Dergide yer verilen bir diğer röportaj da diş laboratuvarlarına yönelik çeşitli mobilya tasarımları hazırlayan Dental Mobilya’nın ortaklarından Sibel Hill ile yapılan söyleşi.

 

Derginin ilgiyle takip edilen ürün tanıtımı ve haber sayfaları da yine dopdolu. Özellikle 28-29 Kasım 2008 tarihlerinde Dental İstanbul Kongresi kapsamındaki bu yılın tek diş teknisyenliği kongresi olan Dental Labor Günleri ile ilgili detaylı bilgiler derginin haber sayfalarında bulunuyor. Haber sayfalarında ayrıca İdeallabor, Eleksan firmaları tarafından teknisyenlere yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim seminerleri, Antalya’da yapılan Bilimsel Bölge Toplantısı ile ilgili bilgiler ayrıntılarıyla yer alıyor.  Ayrıca Haziran ayı içinde Turkuaz Dental tarafından organize edilecek Turkuaz Günleri’ne ilişkin detaylar da yine haber bölümünde bulunuyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.