Dentiss Logo

Dental İmplantolojide Karar Verme Süreci Cerrahi ve Restoratif Yaklaşımlar Atlası

“Dental Implantolojide Karar Verme Süreci Cerrahi ve Restoratif Yaklaşımlar Atlası”, Prof. Dr. Deniz Özbay Çetiner’in çeviri editörlüğü ile 2020 yılında ilk baskısıyla diş hekimleri ile buluşuyor. Kitap 410 sayfada, implantolojiye vakalarla ışık tutuyor.
18.08.2020       11.31.34

Mauro Tosta, Gastao Soares de Moura Filho ve Leandro Chambrone tarafından hazırlanan “Dental Implantolojide Karar Verme Süreci Cerrahi ve Restoratif Yaklaşımlar Atlası”, Prof. Dr. Deniz Özbay Çetiner’in çeviri editörlüğü ile Türkçeye kazandırıldı. Eser 410 sayfalık kapsamlı içeriği ile 2020 yılında, ilk baskısı ile okurlarıyla buluşuyor.

Prof. Dr. Deniz Özbay Çetiner, eser hakkında “Diş hekimliğinde eksik dişlerin rehabilitasyonunda implant uygulamaları oldukça geniş bir yer almaktadır. Dijital implant uygulamaları, tedavi yaklaşımı ve uygulama sırasında oluşabilecek komplikasyon oranını en aza indirgemekte ve tedavi başarısını artırmaktadır. Ancak dental implant tedavilerinde başarı hepimizin çok iyi bildiği gibi karar verme süreci ile başlamaktadır. Kanıta dayalı bilgilere dayalı biyolojik ve bilimsel temeller doğrultusunda yapılan kapsamlı tedaviler hem hekim hem de hasta tarafından kabul edilebilir olmaktadır.

Bu kitapta, implantoloji alanında söz sahibi, yetenekli ve deneyimli araştırmacılar tarafından, implant hastalarına, cerrahi ve restoratif tedavi uygulayan hekimlerimize kanıta dayalı yaklaşımlarla çeşitli vakalar sunulmuştur. Vakaların tedavi süreçleri kapsamlı şekilde anlatılmıştır. Tedavinin cerrahi ve restoratif aşamaları basamak basamak gösterilmiştir. Bu kitap, hastasını bilimsel bilgilere dayanarak tedavi etmek isteyen hekimler için oldukça kapsamlı ve yol gösterici bir rehber olacaktır” diyor.

REKLAM


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.