Dentiss Logo

Daha İyi Bir Diş Hekimliği için E-Dergi Hediye!

Türkiye’de bilimsel diş hekimliği 114 yaşında. Diş hekimleri ve dental sektöre özel yayıncılık yapan Vestiyer Yayın Grubu, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kutlamalarına bir armağan ile katılıyor. Kasım sonuna kadar grubun, diş hekimleri ve diş teknisyenleri için sunduğu kitaplardan satın alanlar, 150 TL değerinde e-dergi hediyesinden yararlanabilecek.
15.11.2022       11.15.28

Türkiye’nin ilk diş hekimliği okulu “Dişçi Mekteb-i Aliyesi”, 22 Kasım 1908 tarihinde kuruldu. Bilimsel diş hekimliğinin kuruluşu kabul edilen bu tarih, her yıl Diş Hekimliği Günü olarak kutlanıyor. Bu önemli tarihi kapsayan hafta ise “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” olarak diş sağlığının öneminin vurgulandığı etkinliklerle kutlanıyor.

Bu yıl, 21-27 Kasım 2022 tarihlerine denk gelen hafta için Vestiyer Yayın Grubu’nun da bir armağanı var. Daha iyi bir diş hekimliği için 1989 yılından beri yayıncılık yapan Vestiyer Yayın Grubu, online olarak okurlar ile buluşturduğu dergilerinin yıllık aboneliğini armağan ediyor.

Kasım ayı sonuna kadar Vestiyer Kitaplığı’ndan diş hekimliği ya da diş teknisyenliği kitabı satın alanlara, 150 TL değerinde, yıllık dergi aboneliği hediye! Aboneler, Dişhekimliği Dergisi, Dental Tribune Gazetesi, Roots Dergisi ve hakemli bir dergi olan Türk Dişhekimliği Dergisi’nin güncel sayılarını ve artık çıkmayan yayınların arşivdeki sayılarını okuyabiliyor.

Yayın grubunun kitaplarını buradan incelemek mümkün. Ayrıca örnek dergileri bu linkten okuyabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.