Dentiss Logo

Cosmetic Dentistry Dergisi’nin Yeni Sayısı Yayınlandı

Porselen veneerler, yumuşak doku lazerleri, bonding uygulamaları ya da protezler… Hastaların estetik beklentilerini karşılamak için birçok tedavi seçeneği, diş hekimlerinin ilgi alanında. Cosmetic Dentistry Dergisi’nin yeni sayısı, dental sanatlarda ustalaşmaya yardım edecek bilimsel makalelerle yayınlandı.
02.03.2021       14.55.11

Vestiyer Yayın Grubu, Dental Tribune International’ın sürekli eğitim dergilerinden biri olan Cosmetic Dentistry’yi Türk diş hekimleri ile buluşturuyor. Derginin 2021 yılına ait ilk sayısı bilimsel makaleleri, röportaj ve haberleri ile yayınlandı.

Dr. Mustafa Bekerecioğlu’nun editörlüğünde hazırlanan dergide, Dr. Edouard Lanoiselée’den “Günlük Estetik Diş Hekimliği: Spektrofotometrenin Katkısı”, Dr. Martin Weber’den “Ön Diş Travması İçin Hızlı, Fonksiyonel Estetik Bir Çözüm”, Dr. Clarence Tam’dan “Posterior Bölgede Kompleks Direkt ORMOCER Restorasyonlar” ve Dr. David L. Hoexter’den “Yumuşak Doku Lazerleri ile Periodontal Estetik” başlıklı makalelerini bulmak mümkün. Ayrıca Dr. Olivier Landwerlin ve Dr. Michel Fagen’in kaleme aldığı “Optik Ölçü ve Geçici Protezler: Yeni Bir Yaklaşım Önerisi” başlıklı makale de ilginizi çekebilir. Avukat Tutam Turhan’ın kişisel sağlık verileri hakkında makalesi ise diş hekimlerine, hastalarının verilerini saklarken dikkat etmeleri gerekenler hakkında fikir verecek.

REKLAM

Röportaj sayfalarında Prof. Dr. İlter Uzel’in anlattıkları, okurları diş hekimliği tarihinde bir yolculuğa çıkartıyor. Prof. Dr. Uzel ile geçmişe baktıktan sonra gözlerimizi biraz da geleceğe çevirdik ve Doç. Dr. Nurhat Özkalaycı’dan ortodontik tedavileri kolaylaştıracak yeni buluşlarını dinledik. Yeni fikirler bulmak ve hayata geçirmek hakkında ilham veren bu röportajın yanı sıra Estetik Diș Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Bașkanı Dr. Kübel Özkut’un, son kongreleri hakkında değerlendirmeleri ve estetik diș hekimliğindeki yenilikler hakkındaki görüşlerini keyifle okuyacağınızı umuyoruz.

Diş hekimliğine dair yeniliklerden haberdar olmak için Vestiyer Yayın Grubu’nun tüm dergilerine yıllık 150 TL’den abone almak mümkün. Dergileri buradan inceleyebilir veya Vestiyer Yayın Grubu’na 0212 481 02 20 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Haber: Elvan Genç (VYG)


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.