Dentiss Logo

Çene Yüz İskeletine Ekstraoral Yaklaşımlar Kursu’na Covid Güncellemesi

Aralık ayında Viyana Tıp Üniversitesi Anatomi Laboratuvarı’nda çene cerrahlarına özel yapılacak olan eğitim, İstanbul İDEA Deneysel Ar-Ge ve Eğitim Merkezi Anatomi Laboratuvarı’na alındı.
24.08.2020       16.58.07

VESTA Akademi tarafından düzenlenen eğitimi, Türkiye’nin önde gelen ağız diş çene cerrahlarından Prof. Dr. Mustafa Sancar veriyor. İlk kez düzenlenen Çene-Yüz İskeletine Ekstraoral Yaklaşımlar Kursu’na katılmak için cerrah olmak veya cerrahi branş doktora/uzmanlık öğrencisi olmak gerekiyor.

Kurs yetkilileri, 12-13 Aralık tarihlerinde düzenlenecek kursun eğitim tarihi ve içeriğinin tamamen aynı olduğunu, Covid-19 sebebi ile sadece eğitim mekânını güncellediklerini duyurdular.

Daha İyi Bir Cerrah Olma Yolunda Eşsiz Bir Fırsat

Diş hekimliğinde mezuniyet sonrası eğitimlerin öncüsü VESTA® Akademi, alanında tecrübeli eğitmenleri kursiyerler ile buluşturuyor. Ortodontiden implantolojiye farklı başlıklarda eğitimler düzenleyen Akademi, ileri cerrahi başlığında yeni bir kurs tasarladı.

“Çene-Yüz İskeletine Ekstraoral Yaklaşımlar” başlıklı kurs, Prof. Dr. Mustafa Sancar Ataç tarafından veriliyor. Covid-19 sebebi ile İstanbul İDEA Deneysel Ar-Ge ve Eğitim Merkezi Anatomi Laboratuvarı’nda düzenlenen kurs için sadece 6 kişilik kontenjan kaldı.

Ağız-diş-çene cerrahlarının ve bu alanda eğitimi devam eden doktora/uzmanlık öğrencilerinin katılabildiği bu benzersiz deneyim, daha iyi bir cerrah olma yolunda eşsiz bir fırsat sunuyor.

100 EUR Ödeyin Koltuğunuzu Garantileyin

Kurs ücretinin tamamını şu anda ödemenin ağır olduğunu düşünen katılımcılar kontenjandan yararlanmak için VESTA’nın “Koltuğumu Garantile” uygulamasından yararlanıyor. Uygulamada başlangıç için 100 EUR ödenerek koltuk garantilenip kalan bakiye 15 Ekim 2020 tarihine kadar ödenerek kesin kayıt yapılıyor.

 

Haber: Elif Taman Yazıcı (VESTA Akademi)


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.