Dentiss Logo

Cem Yılmaz, 20 Mart Oral Sağlık Sempozyumu’na Konuk Olacak

İstanbul Dişhekimleri Odası (İDO), ağız sağlığının önemine dikkat çekmek için 20 Mart Oral Sağlık Sempozyumu’nu hayata geçiriyor. 19-21 Mart 2021 tarihleri arasında sanal platformda gerçekleşecek olan etkinlik, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ı da ağırlayacak.
11.03.2021       16.19.53

20 Mart Oral Sağlık Sempozyumu, “Sağlık Ağızda Başlar” sloganı ile 19-21 Mart tarihlerinde online olarak düzenlenecek. İstanbul Dişhekimleri Odası (İDO) tarafından gerçekleştirilen organizasyonun çok sevilen bir konuğu olacak. Üç gün sürecek sempozyum, 20 Mart 2021 Cumartesi günü saat 19.00’da ünlü komedyen Cem Yılmaz’ı ağırlayacak.

Sempozyum, beyazlatmadan onkolojik tedavilere, dijital protezlerden metabolik hastalıklara uzanan çok çeşitli başlıklarda saygın konuşmacılara ev sahipliği yapacak. Diş hekimliği mesleğinin her yönüyle ele alınacağı Meslek Sorunları Sempozyumu da etkinlik kapsamında gerçekleşecek. Bilimsel programın detayları ve kayıt için gerekli bilgiler, www.idoonline.org adresinde görülebilir.

Haber: Elvan Genç (VYG)


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.