Dentiss Logo

Bursa Diş Hastanesi İmplant Uygulamasına Başladı

Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde implant tedavisi başladı.
27.11.2015       13.58.34
Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde periodontoloji uzmanları implant uygulamasına başladılar. Haftanın bir günü yapılan implant ameliyatlarının aynı zamanda görüntüleri de canlı cerrahi sonrasında eğitim maksadıyla kullanmak için alınıyor.

Dr. Arzu Göncü, implant uygulamasının diş eksiklerinde komşu dişlere zarar vermeksizin çene kemiğinin içine sabitlenerek yapıldığını, yaklaşık 30-45 dakika arasında işlemin bittiğini belirtti. Göncü, hastanede bailayan implant uygulaması ücretinin şu an için hastalar tarafından karşılandığını ifade etti.

Türkiye’nin sayılı kamu hastaneleri arasında yer alan Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde günde yaklaşık 3 bin kişiye hizmet verildiğini belirten hastane yöneticisi Dr. Orkun Yıldırım, bu uygulamayı kamu olarak Bursa’da ilk defa gerçekleştiren hastane olduklarını söyledi. Hastanede implant uygulaması yapan üç periodontoloji uzmanı, dört çene cerrahı, iki protez uzmanı bulunuyor.



Haber: IHA
Düzenleme: Elif Taman

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.