Dentiss Logo

Bu telefonun ekranına dokunulabiliyor

Tüketici elektroniği ve mobil iletişimin lider isimlerinden LG Electronics, Prada işbirliği ile ürettiği dokunmatik ekranlı cep telefonunu tanıttı. Dünyanın ilk gelişmiş dokunmatik arayüzü ile eşsiz ve şık bir telefon olan Prada telefon (LG KE850) teknoloji ve sanatı bir araya getiriyor. Prada’nın tasarım aşamasında dahil olduğu bu eşsiz telefon kullanıcılarına estetiğin çok ötesinde gelişmiş dokunmatik ara yüzü, zil tonları, önceden yüklenmiş içeriği, aksesuarları, özel deri kılıfı ile hem teknolojiyi hem İtalyan şıklığını sunuyor.
31.03.2008       11.59.38

Tüketici elektroniği ve mobil iletişimin lider isimlerinden LG Electronics, Prada işbirliği ile ürettiği dokunmatik ekranlı cep telefonunu tanıttı. Dünyanın ilk gelişmiş dokunmatik arayüzü ile eşsiz ve şık bir telefon olan Prada telefon (LG KE850) teknoloji ve sanatı bir araya getiriyor.

 

Prada’nın tasarım aşamasında dahil olduğu bu eşsiz telefon kullanıcılarına estetiğin çok ötesinde gelişmiş dokunmatik ara yüzü, zil tonları, önceden yüklenmiş içeriği, aksesuarları, özel deri kılıfı ile hem teknolojiyi hem İtalyan şıklığını sunuyor.

 

LG Electronics Mobil İletişim Başkan Yardımcısı Dr. Scott Ahn, “LG ve Prada işbirliği ile üretilen bu eşsiz telefon ile gurur duyuyoruz. Alanlarında lider iki şirket, bu harika telefon için gerçekten çok çalıştı” dedi.

LG’nin Seul’daki Genel Merkezini ziyaret eden Parada CEO’su Patrizio Berteli ise, “Hazır giyim ve aksesuarda olduğu gibi bu telefonda da yenilikçi bir yaklaşım sergiledik. Biz, var olan bir ürüne markamızı koymadık, LG ile yepyeni bir telefon ürettik. LG de, biz de, detaylara verdiğimiz önem ve ürünlerimizin kalitesi ile tanınıyoruz. Biz de bu özelliklerimizi yeni ve eşsiz telefonda bir araya getirdik” dedi.

 

LG’nin ürettiği bu Prada telefon (LG KE850), dokunmatik ekranı ile geleneksel cep telefonu anlayışını tamamen değiştirirken, ekstra geniş LCD ekran; hem görüntü etkisini arttırıyor hem de telefonun tüm özelliklerini rahatça kullanmanızı sağlıyor. 2 mega piksel kameralı bu telefon, ince yapısı ve şık tasarımı ile de dikkat çekiyor. Telefon kullanılmadığında üzerindeki ikonlar kayboluyor ve telefon pürüzsüz, harika siyahlığına kavuşuyor. 12 mm kalınlığındaki bu Ultra Slim telefonla MP3 dinleyebilir ve fotoğraflarınız, müzik dosyalarınız ve klipleriniz için hafızasını arttırabilirsiniz.

 

Prada telefon, Şubat ayı sonunda İngiltere, Fransa, Almanya ve İtalya’da Prada mağazalarında ve LG cep telefonu distribütörlerinde 600 euroya satışa sunuldu. Ürün Mart ayı sonunda ise Asya ülkelerinde tüketicinin beğenisine sunulacak. Telefonun Kore versiyonu yılın ikinci çeyreğinde satışta olacak.   


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.