Dentiss Logo

Botoks ve Dolgu Eğitimlerine Talep Artıyor

Mezuniyet sonrası eğitimlerin adresi VESTA, diş hekimleri için Londra’da yeni bir Botoks ve Dermal Dolgu Eğitimi düzenleyeceğini duyurdu. 4-9 Haziran'daki eğitimde dört farklı sertifika programı verilecek.
08.05.2013       11.19.34
VESTA – Vestiyer Akademi, 4-9 Haziran tarihleri arasında dört farklı sertifika eğitimi organize edecek. Konularında uzman Dr. David Taylor ve Lady Lisa Moore tarafından Botulinum Toksin ve Dermal Dolgu üzerine verilecek eğitimlerde hem teorik hem de uygulamalı temel ve ileri seviye ele alınacak. Eğitim kapsamında öğleden önce teorik bilgiler anlatılacak, öğleden sonra ise pratik yapılacak.

Eğitimin başlangıcında, Botoks Temel Seviye Eğitimi’nde glabella, alın, gözler, göz altı ve burun çevresi; ikinci gün ise daha karmaşık olgulara yer verilecek Botoks İleri Seviye Eğitimi’nde alt-yüz bölgesi, boyun, oral-fasiyal endikasyonlar ve tedavileri anlatılacak. Londra’da üçüncü günde Dermal Dolgu eğitimi yapılacak. Başlangıç ve ileri olmak üzere iki seviyede nasolabial bölge, dudaklar, ağız köşeleri, yanaklar, çene hattı ve glabella endikasyonları ele alınacak.

Katılımcı diş hekimleri, gönüllü modeller üzerinde birebir uygulama yapma fırsatını da yakalayacak. Bu kapsamda öğrendiklerini pratiğe dökecek hekimler, üç tam süren eğitimin sonrasında katıldıkları her seviye için ayrı ayrı sertifikalarını alacak. Ayrıca, VESTA tarafından ilk 10 katılımcıya dünya çapında bir kongre olan Dentistry Live Kongresi’ne ücretsiz katılım sağlayacağı da duyurulan bilgiler arasında.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.