Dentiss Logo

BioWhiten ProOffice POWER HP

Alkali Hidrojen Peroksit ve Nano-Hidroksiapatit karışımı içeren BioWhiten ProOffice, tek seansta etkin biyolojik diş beyazlatma sağlıyor.
27.05.2021       12.41.34

​• n-HAp ve ilave aktivatör sistemi ile nötr pH düzeyine gelen hidrojen peroksitten stabil düzeyde beyazlatıcı iyonların ve radikallerin açığa çıkmasına sebep olur.

• Stabil ve nötr bir pH düzeyi muhafaza edilerek, ozmolaritede artış önlenmiş ve diş hassasiyeti riski büyük ölçüde azaltılmıştır.

• Dişlerde istenmeyen demineralizasyon etkisi minimumdadır ve tam tersine dişlere n-HAp takviyesi ile remineralizasyon yapar, mineyi güçlendirir, mikro çatlak ve dentin tübüllerini doldurur.

• Ofis ve ev tipi kombine kesintisiz beyazlatma planlaması ile beyazlatma etkinliği ve kalıcılığı artırır.

ProOffice POWERHP hassasiyet oranı, yüksek düzeyde hidrojen peroksit içeren ofis tipi ürünlerle kıyaslandığında %50 oranında daha azdır. Su bazlı ve nötr pH düzeyindeki POWERHP’yi kullanan diş hekimleri, hassasiyet oluşması durumunda bile bunun kısa süreli ve uygulamayı yarıda kesmeye gerek duymayacak düzeyde olduğunu belirtmektedir.

BioWhiten ProOffice POWER HP 4'lü set ile alt ve üst çene dahil her biri toplam 45 dakikalık 4 hasta uygulaması yapabilirsiniz. Uygulama kitinde 2.2 ml diş eti bariyeri ve uygulama kiti bulunmaktadır.

Dual Dental: www.dualdental.com.tr

 

REKLAM


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.