Dentiss Logo

BIHE 2015 Eylül’de Bakü Expo’da

21. Azerbaycan Uluslararası Sağlık Fuarı, 18-20 Eylül'de Bakü Expo Center'da gerçekleşecek. Fuar, Azerbaycan Sağlık Bakanlığı, Dişhekimleri Birliği, Azerbaycan İhracat ve Yatırımı Geliştirme Vakfı desteğiyle gerçekleştiriliyor.
18.08.2015       12.09.01
Bu sene 21.si gerçekleştirilecek olan BIHE, 18-20 Eylül tarihlerinde Bakü Expo Center'da gerçekleşecek. Fuar, Azerbaycan'ın sağlık sisteminin etkinliğinin ve tedarikçilerle sağlık profesyonelleri arasında alışverişin arttırılması amacıyla 21 yıldır hekimleri, eczacıları, akademisyenleri ve tedarikçileri bir araya getiriyor. BIHE, Azerbaycan Sağlık Bakanlığı, Dişhekimleri Birliği, Azerbaycan İhracat ve Yatırımı Geliştirme Vakfı (AZPROMO) ve Girişimciler Ulusal Konfederasyonu (ASK) desteğiyle gerçekleştiriliyor. Fuarın organizatörlüğünü ise Iteca Caspian Iteca ve ITE Group yapıyor.

Bu yılki katılımcıların yaklaşık %60'ı uluslararası firmalar olacak. 15 ülkeden yaklaşık 120 firma, fuar konfirmasyonunu gerçekleştirdi. Çek Cumhuriyeti’nin ulusal bir stand açacağı fuarda Rus ilaç firmaları da ilk defa Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen bir grup stand ile katılacak. Uluslararası üreticilerin yanı sıra önemli küresel üreticilere ortaklıkları bulunan tıbbi cihazların büyük yerel distribütörleri de bu fuarda bulunacak. Bu yerel distribütörler arasında ARASH Medical, BESAN, Vitta, Labservis’de bulunuyor.

Fuarda bu yıl, sergi, tıbbi ve laboratuvar ekipmanları, sarf malzemeleri, ilaç, tıbbi cihazlar ve bebek beslenme ürünleri sunulacak ve ürünleri içeren online katalog da fuar haftası boyunca aktif olacak. Katalogda doğru ve bilgilendirici kan analizi için araçlar, fetüs döneminde belirlenebilen hastalıkların teşhisinde kullanılan son cihazlar, hastaları rahat pozisyonlandırabilen cerrahi sedye ve yataklar, çok sayıda yeni ilaç vb. yenilikler bulunacak. Katalog, fuar haftası süresince www.bihe.az sayfasında online olarak kullanılabilir durumda olacak.

Sağlık turizmi de gelişmelerini fuarda gösterecek. Gürcistan, İsrail, Letonya ve Türkiye’den 30’un üzerinde hastane, tıp merkezi, sanatoryum fuara katılıyor. Türkiye’nin sağlık turizmine ağırlık veren özel sağlık merkezleri ve hastaneleri de ulusal standlarını açacaklar. Hastanelerin yanı sıra sağlık turizmi ile ilgilenen organizasyon ve tur şirketleri de fuarda olacaklar. Fuarın bu yılki sağlık turizmi bölümü, Türk Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) tarafından da destekleniyor.

BIHE 2015 kapsamında çeşitli konferanslar da gerçekleştirilecek. 18 Eylül’de Slovenya’dan Krka Eczacılık’ın sponsorluğunda Kardiyoloji Konferansı düzenlenecek. Azerbaycan Sağlık Bakanlığı ile Jinekoloji ve Perinatoloji Derneği’nin desteklediği ve Ebelik, Jinekoloji ve Yenidoğan alanında yeniliklerin anlatılacağı 9. Bilimsel Konferans ise 19 Eylül günü yapılacak. Yine bu yılın ilklerinden olan sağlık turizmi sektörünün “B2B” toplantıları da BIHE 2015 kapsamında gerçekleştirilecek.

Azerbaycan Stomatoloji 2015, 10. Uluslararası Azerbaycan Diş Hekimliği Fuarı, ve 9. Uluslararası Azerbaycan Güzellik ve Estetik Tıp Fuarı da eş zamanlı olarak BIHE 2015 kapsamında yapılacak.

Tüm bu nedenlerle BIHE, tıptaki yenilikleri, tedavi yöntemlerini takip etmek ve lider teknolojileri sunmak anlamında lider konumda bulunmaktadır. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için fuar resmi web sitesini http://bihe.az/2015/?p=visitors_fast_register linkinden inceleyebilirsiniz.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.