Dentiss Logo

Beyond Polus Advanced Beyazlatma Cihazı

Beyond polus cihazının diğer beyazlatma cihazlarından ayıran en önemli özelliği filitreleme sistemine sahip olmasıdır. Ultraviyole ışınlarını filitrelediği için beyazlatmadan önce yapılmış ağızda bulunan eski kompozit dolgulara zarar vermez ve kullanılırken hastaya maske takılma ihtiyacı duyulmamaktadır.
03.07.2020       12.02.40

Hasta güvenliği ve rahatı için beyazlatma sistemlerinin en iyi geliştirilmiş ışık filtreleme sistemine sahiptir. Beyond polus cihazının diğer beyazlatma cihazlarından ayıran en önemli özelliği filitreleme sistemine sahip olmasıdır. Ultraviyole ışınlarını filitrelediği için beyazlatmadan önce yapılmış ağızda bulunan eski kompozit dolgulara zarar vermez ve kullanılırken hastaya maske takılma ihtiyacı duyulmamaktadır. Diğer beyazlatma cihazlarına göre hassasiyet oranı daha düşüktür. Aşırı ısınmadan korunmak için soğutma sistemi mevcuttur. Güçlü halojen ışın çıkısı mevcuttur.Bütün işlemler dokunmatik ekran panelinden hızlı ve kolayca yapılabilmektedir. 360 Derece dönebilen Radyal Kol

ve motorize edilmiş yükseklik hem manuel hemde dokunmatik kullanıcı panelinden ayarlanabilmektedir. Wireless kumandasında call button, acil pause, resume tuşları mevcuttur. Beyond polus beyazlatma cihazının üstüne monte Led Işınlı Dolgu cihazına sahiptir. Düşük seviye lazer terapi (opsiyonel) imkanı sunar.

Kent Dental: kentdental.com.tr


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.